28 / 04 / 2024

Şeyh Yunus Gadir türbesi

Şeyh Yunus Gadir türbesi

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Eminevim'in acı günü! Yunus Can vefat etti!

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Kırıkkale Balışeyh projesinde teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi’nde hayata geçirilen 118 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulrahman Al Sheıkh tarafından Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 1010 parselin bir kısmı ile tescil harici alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, Sağlık Tesis Alanı ve Konut+Ticaret Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'ni de dönüştürüyor.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Yunus Karan, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Yunus Karan, Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin 8 Haziran 2017 tarihi genel kurulu sonrasında alınan yönetim kurulu kararınca Banka Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi

Şeyh Yunus Gadir türbesi Haberi

Şeyh Yunus Gadir türbesi

Taziye evi Akkapı Mahallesi'nde bulunan Şeyh Yunus Gadir türbesinin 2. katına yapılırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, inanç ayrımı yapmadan her dine ve mezhebe eşit mesafede olduklarını söyledi. 


Başkan Karalar, "Göreve geldiğimizde her dine ve mezhebe eşit mesafede olacağımıza ve Seyhanlıya eşil hizmet götüreceğimizi beyan etmiştik. Bunun ilk adımı olarak inanç ayırımı yapmadan tüm Camii, Kilise ve Cem evlerini temizlemeye başladık. Bu çalışmalarımız devam ederken kuzey-giiney ayrımı yapmadan taziye evi yapma çalışmalarına da başladık. Bugünde burada taziye evimizin inşaatı sürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu bölgenin taziye evine ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.

KARALAR:SEYHANLIYA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU 


Seyhan'a hizmet için gece gündüz çalıştığının altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendini ilçesine adadığını söyledi. Başkan Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok projemizi hayata geçirdik....