28 / 04 / 2024

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor.Çalışmalarını tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan Belediyesi'ne kentsel dönüşümde tam yetki verildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi .


Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor. Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalarını ve projelerini tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor. 


İMAR KOMİSYONU TAM YETKİ VERDİ 

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu yaptığı son toplantıda Mestanzade, Şehitduran, Döşeme, Barbaros ve Yeni Bey mahallesindeki risk alünda olan binalar için kanunun 73'ncü maddesi gereği Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Rakamsal olarak baktığımızda Barbaros ve Bey Mahallesinde Proje alanı 444.071 metrekare, hak sahibi bin 760 kişi, bağımsız bölüm sayısı 3 bin 128 adet yapılacak konut sayısı 4 bin 80 adet, yapılacak iş yeri sayısı 196...