17 / 05 / 2024

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı imar

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı imar

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı haftaya buruk başladı. Zeydan Karalar'ın katılmadığı mecliste, Belediye mensuplarından Mhp Meclis Üyesi Enver Kutlu Sönmez'in Babasının ölümü dolayısıyla divan adına başsağlığı dilendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı imar Haberi

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı imar

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı haftaya buruk başladı. Zeydan Karalar'ın katılmadığı mecliste, Belediye mensuplarından Mhp Meclis Üyesi Enver Kutlu Sönmez'in Babasının ölümü dolayısıyla pan adına başsağlığı dilendi. 


Ayrıca toplumda gitgide artan şiddet olaylarından kaynaklı Samsunda görevi başında öldürülen, Gögüs Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Kamil Furtun'un saldırı sonucu hayatını kaybettiği  ve doktorların haksız saldırılara uğradığı gündeme geldi, ve sağlık camiasına başsağlığı dilendi. ayrıca Belediye çalışanı Muhsin Beyin ve kültür müdürü Güven Boğa'nın yakınlarından aynı aileden 5 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazası gündeme geldi, yakınlarına başsağlığı dilendi. Mecliste söz alan Murat Zöhre havaların ısınmasıyla üst üste vefat haberleri aldıklarını derin bir üzüntü yaşadıklarını dile getirdi.


Seyhan Belediyesinin Haziran ayına ait gündem ise şöyle


1)Adana 1. idare Mahkemesi’nin 2014/1632 E. 2015/182 K. kararının yerine...