12 / 05 / 2024

Seyhan inşaat

Seyhan inşaat

Seyhan'da 49 kaçak inşaat yıkılacak. Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın da yıkılması için ihale açtı.

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

Adana'da inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Seyhan ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı.

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi Selim Çınar tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu!

Adana Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu...

Seyhan Kent Meydanı Projesi'nin içerisine inşaat ruhsatı verildi!

Adana Seyhan Belediyesi'nin Balıkçılar Pazarı civarına yapmayı planladığı kent meydanı projesinin tam göbeğine inşaat ruhsatı verdiği ortaya çıkı. İnşaat ruhsatı verilmesi projenin ne şekilde gerçekleşeceği konusunda şüpheye yol açtı.

Adana'daki Yaban Hayatı Geliştirme Sahası inşaat sektörünü etkiliyor!

Adana'da inşaat sektörünün önün tıkayan 115 bin hektarlık Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın kapsamının değiştirilmesi konusunda, Büyükşehir Belediyesi yüzünden inşaat sektörünün olumsuz etkilendiği bildirildi.

Pekdemir İnşaat'tan Kocaeli'de işyeri inşa edecek!

Pekdemir İnşaat Leyla Atakan Caddesi üzerinde inşaata başladı. İlimizin başarılı mimarlarından Seyhan Serimer'in projesini çizdiği inşaat dört katlı işyeri olarak planlandı.

İnşaat sektörü ülkenin kalkınmasına katkı sağlıyor!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar, inşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamda Adana’nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörü Adana'nın kalkınmasında önemli faktör!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar,İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Zeydan Karalar: Kalkınma için inşaat sektörünün önü açılmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Adana Müteahhitler Birliği'nin yemeğine katıldı. Adana'nın kalkınabilmesi için inşaat sektörünün önün açılması gerektiği belirtildi.

Seyhan inşaat Haberi

Seyhan inşaat

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın yıkılması için ihale açtı. Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Yeşiloba, Dağlıoğlu, Zeytinli, İsmetpaşa, Gürselpaşa, Fevzipaşa, Tellidere, Akkapı, Kocavezir, Yeşilyurt, Sarıhuğlar, Küçük Dikili, Yolgeçen, Şakirpaşa, Büyük Dikili, İstiklal, Gülbahçesi, Gazipaşa, Yalmanlı, Gölbaşı, Reşatbey, Camuzcu, Kayışlı ve Tepebağ mahallelerinde toplam 11 bin 822 metrekarelik 49 adet inşaatın kaçak yapıldığını belirledi.


Adana Egemen...