02 / 05 / 2024

seyhan park evlerı

seyhan park evlerı

Seyhan Park Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlayor, 5 yıla kadar taksit yapılıyor...

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Adana'ya Mangal Park geliyor!

Adana Seyhan Baraj Gölü kıyısında vatandaşların kebap keyfi yapabilecekleri 'Mangal Park' adlı piknik alanı kazandırılıyor...

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Adana Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi tamamlanıyor!

İnşaatı devam eden Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi’nde 70 metrelik direğin montajı tamamlandı, 96 metrekarelik Türk Bayrağı, Seyhan Nehri ve Sabancı Merkez Camii ile bütünleşti.

Seyhan Sera Park'taki ticari alanın yapı ruhsatı iptal edildi!

Seyhan Belediyesi, vatandaşların uyarısını dikkate almayınca devreye idare mahkemesi girdi. Sera Park’ın önüne yapılan ve çok sayıda işyerinin bulunduğu ticari alanın yapı ruhsatı iptal edildi.

Seyhan Golden Towers konutlarında imar hatası!

Seyhan Belediyesi Azim Öztürk döneminde Golden Towers’a kıyak çekti. Sitenin girişini değiştiren proje onaylanınca imarda çocuk parkı olan yer otoparka dönüştü, siteye buradan giriliyor

Nevşehir'deki iki park yenileniyor!

Kıratlıoğlu ve 2000 Evler Mahallesinde bulunan park alanlarında yenileme çalışmalarına başlandı. Park alanında ayrıca kamelyalar ve yürüyüş yolları yeniden düzenlenecek.

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

seyhan park evlerı Haberi

seyhan park evlerı

Adana'da Eskidji tarafından hayata geçirilen Seyhan Park Evleri 14 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırıldı. 2006 yılında inşaatına başlanan projede  yaklaşık bir yıl önce yaşam başladı ve son 40 konut kaldı.

462 konutlu projede 3 tip konut var. 165 metrekareden başlayıp 330 metrekareye kadar değişen konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişiyor. Seyhan Park Evleri'ndeki konutların fiyatları ise 200-400 bin TL arasında alıcılarına sunuluyor. Peşinatın alıcının isteğine göre ödendiği projede Finansbank'tan 0.99 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Proje kapsamında, 3 açık yüzme havuzu, 3 ayrı çocuk oyun alanı, saunalar, açık-kapalı otopark, mini market, spor sahası ve sosyal tesisler, özel güvenlik sistemi yer alıyor.

Seyhan Park Residence Yüreğir satış fiyatları!

0322 344 10 80
0322 344 10 20

www.seyhanpark.com

Ceren...