04 / 05 / 2024

Seyhan zeydan kararlar kent sorunları

Seyhan zeydan kararlar kent sorunları

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sürekli halkla iç içe olması, makam odasında oturmaktan daha çok Seyhan'ın ara sokaklarında dolaşması, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve doğrudan temas onu tam anlamıyla bir 'Çözüm Adamı' haline getirdi.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Adana Seyhan'da 3 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Adana Seyhan'da 3 mahallede bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Seyhan'da çıkmaz sokaklar açılıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmelerinin ardından 93 adet çıkmaz sokağın açıldığını söyledi.

Zeydan Karalar: Seyhan Sucuzade'deki dönüşümde mağduriyet yok!

Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade Mahallesi'nde yaşayan bazı insanların evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki verdi.

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Zeydan Karalar: Seyhan'da 100 binadan 70'i yenilenmeli!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Kentsel Dönüşüm ve İnsan Hakları" panelindeki konuşmasında, yerinde dönüşümü önemsediklerini, Seyhan'da her 100 binadan 70'inin yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Seyhan Belediyesi'nden asfalt atağı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde yeni açılan bir yolun asfalt çalışmasını denetledi. Karalar, asfaltlama çalışmasına başladığı bağlantı yolu ile 25 mahallede yaşayan onbinlerce vatandaşın rahatlayacağını söyledi.

Seyhan Belediyesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Seyhan Belediyesinin yol açma çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesinde yeni açılan bir yolda inceleme yaptı.

Adana Seyhan'a 13 yeni proje geliyor!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, '' Kent için 13 çok önemli projemiz var. Biri Yeşil Vadi Projesi. Bu projeyle Seyhan'ın çehresinin değişeceğini düşünüyorum. '' dedi.

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

Adana Seyhan'ın yolları yenileniyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, temel belediyecilik hizmetlerinin başında gelen asfalt çalışmasında 400 bin ton olarak belirledikleri yılsonu hedefine adım adım yaklaşıldığını söyledi.

Seyhan Yeşilvadi Evleri için görüşmelere 29 Mart’ta başlanacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentsel dönüşüm kapsamında Barbaros ve Bey mahallerinde yapılacak ‘Yeşilvadi Evleri’nin birinci etabı için hak sahipleri ile 29 Mart’ta görüşmelere başlanacağını açıkladı.

Seyhan zeydan kararlar kent sorunları Haberi

Seyhan zeydan kararlar kent sorunları


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sürekli halkla iç içe olması, makam odasında oturmaktan daha çok Seyhan'ın ara sokaklarında dolaşması, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve doğrudan temas onu tam anlamıyla bir 'Çözüm Adamı' haline getirirken izlediği emek politikası ile çalışanların "Zeydan abi "si oldu.


GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYALI BUZ PİSTİ


Göreve geldiği günden bu güne kadar önemli projelerini hayata geçiren Kentsel dönüşüm, Yeşil vadi ve Kent Meydanı projelerinde önemli adımlar atan Başkan Karalar, Sosyal anlamada yaptığı projelerle de adından sıkça söz ettiriyor. 'Seyhan'a Zeydan gerek' sloganıyla yürüttüğü başarılı kampanya ile halkın gönlünde taht kuran Başkan Karalar, Adana'ya getirdiği son hizmet ise buz pisti oldu. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydana devasa buz pisti kuruldu. Bin metrekarelik buz pisti geri dönüşümlü atık malzeme getiren genç...