02 / 05 / 2024

Seyhanlar market gemlik

Seyhanlar market gemlik

112 farklı noktadaki mağazasıyla hizmet veren Seyhanlar Market Bursa Gemlik'te 2 şubesini açtı. Market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.

Seyhanlar Bursa Gemlik'te 2. şubesini açtı!

112 farklı noktadaki mağazasıyla hizmet veren Seyhanlar Market Bursa Gemlik'te 2 şubesini açtı. Market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.

Gemlik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Gemlik Belediyesi tarafından Hisar Mahallesi'nde bulunan otel arsasının satışı 4 milyon 500 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek. İhale 20 Mart 2015 Cuma günü saat 10:00'da Gemlik Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşecek.

1986 yılında Etiler'de Türkiye'nin ilk ''market-otel'' gökdeleni inşa edilecekmiş!

1986 yılında bir Amerikan firması Etiler'de, 30 katlı bir gökdelen inşa edecekmiş. İlk üç katı market ve daha sonraki katlar da otel olacakmış. 15 dönüm alana Türkiye'nin ilk ''market-otel'' gökdeleni inşa edilecekmiş.

Gemlik Cihatlı Köyü imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, “Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı' askıya çıktı...

Gemlik Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık AVM!

Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından Demirsubaşı Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezinin satışı 23 milyon TL'ye kapalı teklif usulü ile 24 Mart 2015 tarihinde ihale edilecek.

Gemlik Belediyesi'nden 2.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından Küçükkumla Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu 2 milyon 500 bin TL'ye 17 Mart 2015 Salı günü ihale ediliyor.

Gemlik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçede deprem riskine karşı yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini söyledi.

Gemlik deprem riskine karşı imara açılacak!

Gemlik'te, Cihatlı Mahallesi 'nden Kumla ve Karacaali sırtları ile Haydariye Mahallesi'ne kadar olan zeytinlik vasfını yitirmiş bakımsız araziler imara açılacak.

Gemlik'teki bakımsız zeytinlikler imara açılacak mı?

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nden Kumla ve Karacaali sırtları ve Haydariye Mahallesi'ne kadar olan zeytin vasfını yitirmiş, bakımsız arazilerin imara açılmasını istediklerini söyledi.

Bursa Gemlik askeri alan imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesinde, “Askeri Alan” kullanımında bulunan 444 hektarlık alanda hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Gemlik kentsel dönüşüm için çözüm arıyor!

Gemlik'in Depremsel Risk ve kentsel Dönüşümünün önündeki engellerin aşılması konusunda Ankara'da çözüm istiyor. Ankara'ya giden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

Gemlik Zabıta Müdürlüğü taşındı!

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ana Hizmet Binası taşındı.Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan Belediye binasında yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bundan sonra yeni yerinde hizmet verecek.

Gemlik'e özel yasa için imza toplandı!

Gemlik'in sağlam zeminli ve daha güvenli bölgelere taşınması için hazırlanan 'Toplumsal Uzlaşı' metni imzaya açıldı, Başkan Refik Yılmaz, metni TBMM'ye taşıyacaklarını söyledi.

Seyhanlar market gemlik Haberi

Seyhanlar market gemlik

112 farklı noktadaki mağazasıyla Bursalılara bu güne kadar sağlıklı ve kaliteli hizmetin yanısıra indirim fırsatları da sağlayan Seyhanlar, 2017 yılı için de müjde veriyor. Gemlik Dereboyu Şubesi'nde açılışa özel fırsatlar sunan market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.


SEYHANLAR'DAN EKONOMİYE KATKI SÜRÜYOR


Seyhanlar Market Yönetim Kurulu Üyeleri Gemlik Dereboyu Şubesi'nin açılışında yaptığı açıklamada; Bursa, Gemlik ve diğer ilçeler olmak üzere yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek, istihdama katlılarının süreceğini vurguladı.


Bursa...