05 / 05 / 2024

Seyir İstanbul sevgililer gününe özel kampanya

Seyir İstanbul sevgililer gününe özel kampanya

Çatma Yapı tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. Projede sevgililer gününe özel kampanya ile 120 ay 0,64 Faiz oranı, ya da yüzde 10 +3 indirim fırsatı sunuluyor.

Borsada primli seyir: İstikrarlı yükseliş için 7600 seviyesi önemli!

Borsa İstanbul, geçtiğimiz 2 haftada jeopolitik riskin etkisiyle volatil bir seyir izlerken, yeni haftaya pozitif yönde başlangıç yaptı. Uzmanlar yükselişin devamı için 7600 puan seviyesinin önemine dikkat çekiyor.

Borsada bahar havası sona mı erdi? BIST 100 Endeksi 2023’de nasıl bir seyir izleyecek?

Borsa İstanbul bu haftaya güzel bir başlangıç yaptı ama geçen hafta yaşanan sert düşüşler akıllardan çıkmadı. Uzmanlar, bu düşüşlerin nedenlerini sorgularken, BIST 100 endeksinin önümüzdeki dönemde nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Seyir İstanbul'da sevgililer gününe özel kampanya!

Çatma Yapı tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. Projede sevgililer gününe özel kampanya ile 120 ay 0,64 Faiz oranı, ya da yüzde 10 +3 indirim fırsatı sunuluyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Çamlıca'nın silueti değişiyor mu?

Cumhuriyet tarihinin en büyük ibadethanesi olacak Çamlıca Camii’nin inşaatı büyük oranda tamamlandı. Açılan davalar henüz sonuçlanmadı ancak ‘İstanbul’un seyir terası’ olarak bilinen Çamlıca’nın silueti çoktan değişti...

Karaman'da seyir terasları bitmek üzere!

Karaman Belediyesi tarafından Beyazkent Mahallesine yapılan Seyir Terasları’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Karaman Belediyesi’nin yaz dönemine kadar hizmete açmayı planladığı alanda ekipler büyük titizlikle çalışıyor.

Ulutepe Seyir Terası hizmete girdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Şehzadeler İlçesi’nde bulunan Ulutepe Caddesi’nde hayata geçirdiği Ulutepe yeşil alan düzenlemesi ve seyir terasları projesinin ardından bölge, BESOT A.Ş işletmeciliğinde yeni bir kafeye kavuştu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Ordu Limanı'na restoran ve seyir terası yapılacak!

Ordu Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı karara göre, limanın bulunduğu alan, devir işlemlerinin ardından uygulanacak projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları olar

Seyir İstanbul sevgililer gününe özel kampanya Haberi

Seyir İstanbul sevgililer gününe özel kampanya


Yakacık’ da yükselen 14 ve 12 katlı iki bloktan oluşan,  ulaşım ve manzara avantajıyla dikkatleri üzerine çekerken, merkezi yakın olduğu halde sakin ve huzurlu bir yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi haline geldi.

    

ÇATMA YAPI tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. 4 bin 59 metrekare arsa alanı üzerinde 14 ve 12 katlı iki blokta 92 konuttan oluşan Seyir İstanbul Projesi, Aydos Ormanlarının dibinde, Uçsuz bucaksız Adalar manzarası eşlinde, özellikle merkezi yerde yaşamak isteyenlerin gözdesi oldu. 

  

Zemin Aydos Formasyonunda olup, radya temel uygulanan Seyir İstanbul Projesi temelde C-35 Beton, katlarda C-30 Beton kullanılarak ayrıca katlar ve ortak alan duvarlarında, ıslak zeminlerde ses, ısı ve su izolasyonu, daire içi ve bina dış duvarlarda ısı ve ses yalıtımını güçlendiren...