21 / 05 / 2024

Seyit Ahmet Bektaş

Seyit Ahmet Bektaş

Bizimkiler İnşaat Metal Elektrik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Seyit Ahmet Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da Seyit Ahmet Silay ve İdris Ünlü ortaklığında kuruldu.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Kurtbeyoğlu tarafından kuruldu. 

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Remzi Köseoğlu, Yavuz Hacıömeroğlu, Ahmet Bektaşoğlu ve Süleyman Yılmaz ortaklığında Kartal’da 225 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Kiralardaki artış yüzde 30'u geçti!

Gayrimenkul işletmecisi Seyit Ahmet Toprak, kiralardaki artışın yüzde 30'u bulduğunu geçen yıl 400 ila 450 TL arasında kiralanan dairelerin şuan 600 lira civarında alıcı beklediğini kaydetti.

Bizimkiler İnşaat Metal Elektrik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizimkiler İnşaat Metal Elektrik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Seyit Ahmet Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Karagöz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde, Fatih Karagöz ve Seyit Ahmet Karagöz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Adıyaman Sitilce Futbol Sahası hizmete açıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım programında yer alan Sitilce Futbol Sahası tamamlanarak hizmete girdi. Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, halka ve gençlere hayırlı olmasını diledi...

Bektaş Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaş Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yağcı, Onur Deniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu

Seyit Ahmet Bektaş Haberi

Seyit Ahmet Bektaş

Bizimkiler İnşaat Metal Elektrik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Seyit Ahmet Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu. 


Bizimkiler İnşaat Metal Elektrik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek. Taşeron olarak gerekli işleri yapmak. Gerekli makine ve techizatın teminini sağlamak. İzolasyon malzemelinin ve boru profil plastik malzemenin temini ve satışını yapmak.  2- Her türlü metalden malzemenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Çeşitli demir malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak 3- Her türlü elektrik malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Bunun için gerekli makine ve techizatın teminini sağlamak. Proje ve etüt  işlemlerini...