21 / 05 / 2024

Şeyma Demirhan

Şeyma Demirhan

Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Fatih Altın Han'da kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Ahlas Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Konaçoğlu tarafından kuruldu.

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Lutfi Demirhan tarafından kuruldu.

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şeyma Karataş tarafından kuruldu.

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ahmet Enes Demirhan ve Emre Ekşi ortaklığında kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Şeyma Demirhan Haberi

Şeyma Demirhan


Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Göztepe Turizm Anonim Şirketi iş konusu; I.  Yürürlükteki düzenlemelere uygun olarak her türlü turizm işleri olup detayı aşağıdaki gibidir. A)     Turizm ve eğlence amaçlı yurtiçi ve yurtdışında; otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyü, dinlenme evleri, spor ve jimnastik salonları, yüzme havuzları, termal tesisler, yüzme havuzları, hamam, sauna, plaj, büfe, lokanta ve kafeterya, çay bahçeleri, piknik ve mesire yerleri,  nargile salonları, sinema, tiyatro salonları vb eğlence yerleri ile her türlü turistik tesisleri inşa ettirmek veya kurulmuş bulunan bu yerleri satın almak, açmak, tesis etmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmeciliğini yapmak, bu tesislere ait otopark vb. yerleri kurmak...