02 / 05 / 2024

Seyran Şehir hasılat birincisi

Seyran Şehir hasılat birincisi

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Temmuz 2014 raporu yayınlandı. Rapora göre Makro-Akyapı'nın Seyran Şehir projesi 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla birinci oldu.

Seyran Şehir 32 milyon TL'lik satışla birinci oldu!

2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

Gaziantep Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye arsa karşılığında hasılat paylaşımı ihalesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Küçükkızılhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 19 milyon 252 bin 497 TL'ye ihale edilecek.

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Başakşehir Belediyesi'nden arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi ihale ediyor.  İhalesinin muhammen bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

Başakşehir Belediyesi'nden arsa karşılığında hasılat paylaşımı ihalesi!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi ihalesi kapalı teklif usulü ile 295 milyon TL'ye ihale edilecek.

Nidapark Kayaşehir'de 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor!

Tahincioğlu, İstanbul Kayabaşı'ndaki 'Nidapark Kayaşehir' projesinde satışlara başladı. Konut, ofis ve AVM içindeki mağazalarıyla birlikte toplam 1.233 bağımsız bölüme yer verilecek projeden 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor.

Bulvar Rezidans satış ve hasılat rekoru kırdı!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını %90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Ağaoğlu My Newwork'te 350 milyon dolar hasılat bekleniyor!

Ağaoğlu ofis pazarının en gözde ilçelerinden Ataşehir'de yeni bir projeye imza atıyor. İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesindeki 'Ağaoğlu My Newwork' projesinde 350 milyon dolar hasılat bekleniyor.

Bulvar İstanbul dört ay üst üste hasılat şampiyonu oldu!

Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi, dört ay üst üste elde ettiği hasılat birinciliğini mayısta da bırakmadı. Bulvar İstanbul, geçen ay 124 adetlik satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu...

Kayaşehir Seyran Şehir adres!

Kayaşehir Seyran Şehir adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kayaşehir Seyran Şehir Evleri projesinde ev fiyatları 403 bin lira ile 1 milyon 89 bin lira arasında değişiyor...

Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları!

Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları 403 bin lira ile 1 milyon 89 bin lira arasında belirlendi. Seyran Şehir Kayabaşı projesinde 220 daire ve 63 dükkan bulunuyor...

Seyran Şehir Başakşehir fiyat!

Seyran Şehir Başakşehir fiyat listesi 403 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Banka kredisinin kullanıldığı Seyran Şehir Evleri Başakşehir projesinde daire teslimleri Aralık 2015 yılında yapılıyor...

Seyran Şehir Kayaşehir nerede?

Seyran Şehir Kayaşehir nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede fiyatlar 403 bin liradan başlıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi!

Makro- Akyapı ortak girişimi Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Seyran Şehir Kayabaşı fiyatları ise metrekaresi 2 bin 600 lira olarak belirlendi...

Seyran Şehir hasılat birincisi Haberi

Seyran Şehir hasılat birincisi

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Temmuz 2014 raporu yayınlandı. Rapora göre Makro-Akyapı'nın Seyran Şehir projesi 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla birinci oldu. Daha önce de şampiyonluk koltuğuna üç kez yine bir Makro-Akyapı projesi olan Bahçetepe İstanbul oturmuştu. 


Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Bu başarının en büyük nedeni projelerimizi ortaya çıkarırken insan merkezli düşünmemiz, her bütçeye uygun farklı seçenekler sunmamız ve en erken teslim yapmamızdır" dedi. Uyan, Bahçetepe İstanbul projesini 14 ay erken teslim edeceklerini belirtti. 


Dünya 


Seyranşehir Kayaşehir iletişim bilgileri

Telefon: 0212 687 08 08

Web: