02 / 05 / 2024

seyrantepe 3. Sosyal Tesis

seyrantepe 3. Sosyal Tesis

Şehitkamil ilçesinin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Seyrantepe Mahallesi’ne belediye tarafından yaptırılan 3. Sosyal Tesisin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

Sosyal destek ödemeleri yükseldi! Aile Bakanlığı 3.038 TL nakit para veriyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal ekonomik destek paketinin tüm detayları belli oldu. Sosyal destek ödemeleri yükseldi! 3.038 TL nakit para verilecek! 

Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına maddi destek ödemesinde bulunuyor. Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak.

KPSS’den 70 alanlar dikkat! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman yardımcıları alacak! Son başvuru 3 Şubat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 25 çalışma uzman yardımcısı alacağını açıkladı. İş ilanına son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023. İşte başvuru şartları…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjdeli haber! Her ay 3.336 TL ödeniyor!

Son zamanlarda yükselen ekonomik sıkıntılarla beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan güzel haber geldi! Bakanlık, , dar gelirli ve muhtaçlara yönelik sosyal yardımları duyurdu. Hepsi aylık şekilde ödeniyor. Aylık ödemesi 3.336 TL'ye çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi Market sosyal medyadan indirim listesini duyurdu! Sakın kaçırmayın! 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Ekim ayında indirimli satışa sunulacak ürünlerin listesini sosyal medyadan paylaştı. Peki Tarım Kredi Markette hangi ürünler indirime girdi? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ 2+1 ve 3+1 konut taksitleri ne zaman başlayacak? Sosyal Konut peşinat ödeme tarihleri açıklandı mı?

TOKİ Sosyal Konut projesinin tüm detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. TOKİ 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı. Aylık taksitler ve ödeme koşulları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı: 2,3 milyar TL nakdi yardım sağlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından 'Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında' sağlanan destek miktarı açıklandı.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları 22 mayıs 2020!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları çekildi. İşte KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi 22 Mayıs 2020 kura sonuçları...

seyrantepe 3. Sosyal Tesis Haberi

seyrantepe 3. Sosyal Tesis

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla nüfusun giderek çoğaldığı Seyrantepe Mahallesi’ne 3. Sosyal Tesisi kazandırıyor. Yapımı devam eden ve iki katlı olarak hizmet edecek olan Sosyal Tesis içinde bay-bayan taziye evi, aile merkezi ve anaokulu bulunacak. İnşaat çalışmalarında sona yaklaşıldığı Seyrantepe 3. Sosyal Tesis, önümüzdeki aylarda hizmete girecek. Sosyal tesisin yapılmasınının memnuniyetini dile getiren Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, “Şehitkamil Belediyemiz, mahallemize çok güzel hizmet veriyor. Bizim düşündüğümüz hizmetler ile düşünmediğimiz hizmetler bile Şehitkamil Belediyemiz tarafından büyük bir özenle yapılıyor. Mahallemiz giderek büyün ve gelişen bir mahalle olduğundan dolayı nüfus hızla çoğalıyor. Bu konuyla ilgili Şehitkamil Belediyemiz, vatandaşların sosyal ve kültürel yaşantılarına destek vermek amacıyla mahallemize kazandırmış olduğu 2 Sosyal Tesisin yanı sıra, 3. Sosyal...