12 / 05 / 2024

seyrantepe kule

seyrantepe kule

Nurol GYO bir yandan arazi geliştiriyor bir yandan da geliştirdiği araziler üzerinde proje çizimlerini hayata geçirmeye hazırlanıyor

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life projesi 50 katlı tek kule olarak İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Nurol Life Kule Seyrantepe'de her ayrıntı tamamlandı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Nurol Life Kule Seyrantepe projesini anlattı. İşte o yazı...

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 440 adet kule daire yer alıyor. Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları 324 bin dolardan başlıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Nurol Life Kule'deki dairelerin satışı devam ediyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life Kule'de satışlar başlıyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’de yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life Kule'deki daireler 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 26 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

Seyrantepe Nida Kule!

Satış süreci devam eden Seyrantepe Nida Kule Evleri 89 bin 171 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor.

seyrantepe kule Haberi

seyrantepe kule

Nurol GYO'nun bu yıl içinde yapmaya başlayacağı iki yeni proje bulunuyor. Hürriyet Medya Tower ve Seyrantepe'de rezidans ve ofis kulesi. Seyrantepe'ye 200 metrelik kule yapacak olan Nurol GYO, satışlara ise kısa zamanda başlayacak.


Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ,gelişme potansiyeli olan bölgelerin ilgi alanları içine girmediğini belirtirken son iki yılda büyük bir gelişim gösterdiklerinin de altını çizdi. Aykaç, "Mecidiyeköy'deki Nurol Tower, Basın Ekspres Yolu'ndaki medya Towers ve son olarak aldığımız Seyrantepe projesi bu büyümede önemli paya sahip" dedi.


 Aykaç, Seyrantepe kule projesi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:


Arsa şu anda buş duruyor. Ancak ruhsatını aldık. Projede ofis ve rezidans yapacağız. 200 metre yükseklikteki projenin inşaat alanı 107 bin 978 metrekare  olacak. Ağırlıkla ofis yapacağız. Mimari projesi Hakan Kıran tarafından çizildi, projenin...