15 / 05 / 2024

seyrantepe metro kazası

seyrantepe metro kazası

Seyrantepe-Sanayi metro hattında meydana gelen kazada 1 yolcu vücuduna saplanan demir parçası ile yaralandı. Alınan bilgiye göre, hareket halindeki metroda Sanayi istasyonunda kaza meydana geldi.

İzmir'de metro inşaatında iş kazası: 1 ölü!

İzmir Narlıdere'de metro inşaatında iş kazası sonucu yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza: 1 ölü!

Dudullu-Bostancı metro inşaatında iş kazası meydana geldi.1 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Seyrantepe TT Arena fünikülerle Aslantepe'ye bağlanacak!

Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler şimdi de metro sorununu çözdükleri TT Arena ile ilgili projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Galatasaray, konut projelerinin tam gaz sürdüğü Seyrantepe'yi de fünikülerle Aslantepe'ye bağlayacak.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli bugün açıldı!

Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılıyor.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli açıldı!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açıldı.

Seyrantepe metro istasyonu yarın açılacak!

Galatasaray Kulübü, uzun süredir hizmet dışı olan Seyrantepe metrosunun Mersin İdman Yurdu maçıyla birlikte hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli bugün açılıyor!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak yeni bağlantı tünelinin yarın açılacağını duyurdu.

Vadistanbul'un Bulvar etabına özel havaray geliyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının maliyeti ise 14 milyon Euro.

Seyrantepe metrosu 13 Eylül'de hizmete girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Seyrantepe metro istasyonunun 13 Eylül'de kullanıma açılacağını açıkladı. Kadir Topbaş, uzun süredir bakımda olan Seyrantepe metro istasyonunun 13 Eylül'de yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Gaziantep Organize Sanayi-GATEM metro hattı geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor. İhalesi yapılan ve toplamda 25 km olan Organize Saniyi–GATEM arasındaki hat, Beylerbeyi, Gar, Seyrantepe ve GATEM güzergahında hizmet verecek.

Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı bugün çalışmıyor!

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği derbi öncesinde ulaşım yönünden bazı sıkıntılar yaşanıyor. Passolig’in etkisiyle zaten seyirciler tribünden kaçarken, Sarı-Kırmızılı taraftarların maçlara giderken kullandığı Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hat

seyrantepe metro kazası Haberi

seyrantepe metro kazası

Seyrantepe-Sanayi metro hattında meydana gelen kazada 1 yolcu vücuduna saplanan demir parçasıyla yaralandı. 


Alınan bilgiye göre, hareket halindeki metroda Sanayi istasyonunda kaza meydana geldi. Camdan giren bir demir profil, yolculardan Fatih Çoban (33) sağ kalçasına saplandı. Kazanın ardından sefer durduruldu. Yolcular tünelden tahliye edilirken yaralanan Çoban, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise kazanın oluş sebebinin teknik inceleme sonucunda netlik kazanacağı belirtildi. 


Çoban'ın durumunun ağır olmadığı öğrenilirken kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği...