02 / 05 / 2024

Seyrantepe metrosu 13 Eylülde hizmete girecek

Seyrantepe metrosu 13 Eylülde hizmete girecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Seyrantepe metro istasyonunun 13 Eylül'de kullanıma açılacağını açıkladı. Kadir Topbaş, uzun süredir bakımda olan Seyrantepe metro istasyonunun 13 Eylül'de yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi 13 Nisan'da!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için 30 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2. aşama ihale tarihi, firmalardan gelen talep üzerine 13 Nisan'a ertelendi.

Buca Metrosu'nun projesi onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Metrosu yapım ihalesine çıkabilmek için hazırladığı 13,5 kilometrelik hat projesini, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü onayladı.

Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu için çalışmalar başladı..

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun Göztepe İstasyonu inşa çalışmaları başladı.Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşacak.

Üçyol-Buca Metrosu'nun inşaatı 2018'de başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Üçyol-Buca Metrosu'nun inşaatına 2018 yılında başlanacak. 11 duraktan oluşan metro 13.5 kilometre uzunluğunda olacak.

Buca metrosu için önemli hamle!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Metrosu için yeni bir hamle yaparak, 13,5 km'lik hattın projesini Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne yolladı.

Sultangazi-Arnavutköy Metrosu için düğmeye basıldı!

15.13 kilometre uzunluğundaki Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı için düğmeye basıldı. Sultangazi-Arnavutköy Metrosu'nun 2019 yılına kadar inşa edilmesi hedefleniyor...

Konya Metrosu için ihaleye çıkılıyor!

Konya’nın dört bir yanını birbirine bağlayacak Konya Metrosu Projesi'ne ilişkin hazırlıklar tamamlandı. 13 Ekim’de etüd, proje ve mühendislik hizmetleri işi ihalesine çıkılacak.

Konya Metrosu Projesi'nin ihalesi 13 Ekim'de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "Konya’nın dört bir yanını birbirine bağlayacak Konya Metrosu Projesi'ne ilişkin hazırlıklar tamamlandı. 13 Ekim’de etüd, proje ve mühendislik hizmetleri işi ihalesine çıkılacak" dedi.

Vadistanbul Havaray projesi onaylandı!

Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu - Türk Telekom Arena Stadyumu arasına yapılması planlanan Vadistanbul Havaray projesi bakanlık tarafından onaylandı. Proje Seyrantepe Metrosu'na entegre olacak...

Seyrantepe Metrosu 13 Eylül'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Başkan Topbaş, inşaatı devam eden Seyrantepe Metrosu’nun 13 Eylül’de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı.

Seyrantepe metrosu 13 Eylül'de hizmete girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Seyrantepe metro istasyonunun 13 Eylül'de kullanıma açılacağını açıkladı. Kadir Topbaş, uzun süredir bakımda olan Seyrantepe metro istasyonunun 13 Eylül'de yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Seyrantepe metrosu 13 Eylülde hizmete girecek Haberi

Seyrantepe metrosu 13 Eylülde hizmete girecek

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, kulüp başkanı Dursun Özbek, Kadir Topbaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın ve genel sekreter Fatih İşbecer'in de bulunduğu ziyarette, Topbaş'a adının yazılı olduğu memleketi Artvin'in plaka kodu olan 8 numaralı formayı hediye etti.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, ziyarette yaptığı açıklamada, bakımda olan Seyrantepe metro istasyonunun 13 Eylül'de taraftarların kullanımına açılacağını dile getirdi.


Metro istasyonunun eylül ayı sonuna açılmasının planlandığını ifade eden Topbaş, "Genel sekreter yardımcılarımla görüştüm. İnşallah 13 Eylül'deki maça açacağız. Böylece taraftarlar çok daha rahat, keyifli ve konforlu bir şekilde stada erişmiş olacaklar" diye...