29 / 04 / 2024

seyrantepe nidapark satış ofis

seyrantepe nidapark satış ofis

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan İstanbul Seyrantepe Nidapark Evleri 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki 120 aya kadar vade imkanı sunulan Nidapark Seyrantepe Evleri nerede?

Seyrantepe Nidapark Evleri ödeme koşulları!

2016 yılında teslimleri gerçekleşecek olan Seyrantepe Nidapark Evleri daire büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Seyrantepe Nidapark Evleri ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ayyıldız Nidapark satış ofisi!

Ayyıldız Nidapark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kağıthane'nin en merkezi konumunda, metro istasyonun hemen yanında yükseliyor. 

Bomonti Nidapark satılık ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Bomonti projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Seyrantepe Skyland satılık daire!

Skyland İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Projede daire teslimleri Mart 2017 tarihinde yapılıyor...

NEF Seyrantepe 39 satılık!

NEF Seyrantepe 39 projesinde daireler ön satışta iki saat içerisinde tükendi. NEF Seyrantepe 39 projesinde daireler 270 bin lira ile 380 bin lira aralığındaki fiyatlardan satıldı.

Vadi Park Evleri Seyrantepe satış ofisi!

Vadi Park Evleri Seyrantepe projesinde satışlar Mart - Nisan aylarında başlayacak. Artaş ve Aydınlı Ortaklığı'nın yeni projesi Vadipark Seyrantepe'de konut, ofis ve mağazalar olacak...

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat!

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat listesi 795 bin liradan başlıyor. 368 konuttan meydana gelen Nidapark Seyrantepe projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon!

Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon numarası 0212 939 55 33 olarak belirtiliyor. Mart - Nisan aylarında satışa çıkacak olan projenin inşaat alanı 45 bin metrekareden meydana geliyor.

Vadipark Seyrantepe satışları ne zaman başlayacak?

Vadipark Seyrantepe projesi Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu Ortaklığı'nın imzasını taşıyor. Konut, ofis ve dükkanların yer aldığı Vadipark Seyrantepe'de satışlar ne zaman başlayacak?

Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası ortaklığıyla yükselecek olan proje İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek. Peki Kağıthane Vadipark Seyrantepe ne zaman satışta?

Vadipark Seyrantepe Rezidans satış ofisi!

Vadipark Seyrantepe Rezidans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadipark Seyrantepe projesinde 400 konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

seyrantepe nidapark satış ofis Haberi

seyrantepe nidapark satış ofis

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 

salon daire tiplerinden oluşuyor Proje toplamda 368 daireden meydana geliyor. Nidapark Seyrantepe Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.


Spor alanı, 506 araç kapasiteli otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 

fitness merkezini içinde barındıran Nidapark Evleri Seyrantepe 20 katlı ve 28 katlı 2 bloktan oluşuyor. Nidapark Evleri sosyal alan için 2 bin 800 metrekare ayırdı.


2016 yılı  Aralık ayında teslim edileceği planlanan Nidapark Seyrantepe Evleri daire satış fiyatları 

621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje ödeme koşulları dahilinde toplam bedelin yüzde 25'i 

peşinat olarak ödendiği takdirde geri kalan bedel için bankalardan 120 aya kadar vade imkanı 

sağlanıyor. Ön satı süreci devam eden Seyrantepe...