09 / 05 / 2024

Seyri Adalar balkon

Seyri Adalar balkon

Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Kartal Çukurova Balkon güncel fiyat 2017!

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Kartal Çukurova Balkon'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede Adalar ve orman manzarasına hakim...

Çukurova Balkon Kartal projesi teslime hazırlanıyor!

Çukurova Gayrimenkul, Kartal’ın merkezinde konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’un kaba inşaatını tamamladı. Çukurova Balkon’dan 5 yıl 0 faiz, 10 yıl 0,45, 20 yıl 0,79 faiz oranı ve iki seçenekli kampanya fırsatı ile konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'lerin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Balkon’da 1+1’ler 386 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 35’i satılan 1+1’lerin hepsinde balkon bulunuyor. 66 ila 84 metrekare arasında değişen deniz, adalar ve orman manzaralı 1+1’ler hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tercih ediliyor.

Çukurova Balkon'da yılbaşına özel kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon, yılbaşına özel iki seçenekli kampanyası ile dikkat çekiyor.

Çukurova Balkon’da öğretmenlere özel indirim fırsatı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da Öğretmenler Günü’ne özel kampanya düzenledi.

Çukurova Balkon’da yeni kampanya başladı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı.

Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası!

İstanbul Kartal'da deniz, Adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken Çukurova Balkon'da, Çukurovalılar için "peşinatı ve taksitleri öteleme" fırsatı sundu. İşte yılbaşı kampanyasının ayrıntıları...

Kartal Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükselmekte olan Çukurova Balkon projesinde deniz, adalar ve orman manzaralı dairelere sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme avantajları ile sahip olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da kişiye özel tasarım imkanı!

Çukurova Gayrimenkul’un tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor.

Seyri Adalar'da 500 bin TL'ye satılık 2+1!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen rezidans projesicda, bölgedeki kazançlı yatırım fırsatını yakalamak isteyen emlak yatırımcıları tarafından tercih ediliyor.

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası!

Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon’un lansmana özel kampanyası Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. Projeden, peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olmak mümkün.

Seyri Adalar'da depreme dayanıklı fore kazık sistemi kullanıldı!

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Maltepe Seyri Adalar son durum!

Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar balkon Haberi

Seyri Adalar balkon

İstanbul Anadolu Yakası’nın emlak yatırımında kazandıran bölgesi Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.  


Adaları odalarınıza konuk eden 24 katlı  Seyr-i Adalar projesi sadece 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere toplam 120 daireden oluşuyor. Her dairede bulunan toplam 7 metrekarelik çift cepheli geniş balkonlar ile etkileyici adalar manzarasında açık hava keyfini yaşayabileceğiniz Seyr-i Adalar projesi  üstün teknik donanımı ile de dikkat çekiyor.


İnşaatı Mayıs 2016’da tamamlanacak olan ve lüks inşaat konseptinde özel mimari proje ile hazırlanan Seyr-i Adalar 3597 metrekare alan üzerine kuruldu. Süs havuzu, spor sahaları, yaşam ve yürüyüş konsepti ile hazırlanan peyzaj alanı bulunan Seyr-i Adalar’da büyüklükleri 122 ile 124 metrekare...