28 / 04 / 2024

Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası!

Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası!

İstanbul Kartal'da deniz, Adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken Çukurova Balkon'da, Çukurovalılar için "peşinatı ve taksitleri öteleme" fırsatı sundu. İşte yılbaşı kampanyasının ayrıntıları...




İstanbul'da 2009'dan beri faaliyet gösteren  Adana  merkezli SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal'da deniz, Adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken Çukurova Balkon'da, Çukurovalılar için "peşinatı ve taksitleri öteleme" fırsatı sundu. 


Firma bunun için iki farklı kampanya düzenledi. 4-6 Aralık tarihleri arasında Adana HiltonSA Oteli'nde gerçekleşecek fuarda Çukurovalılara fuar boyunca iki farklı kampanya sunulacak. 


Birinci alternatifte yüzde 35 peşinat vade farksız olarak teslime kadar, yüzde 65 oranında banka kredisi ise bir yıl ötelenebiliyor. 


İkinci alternatifte ise yüzde 25 peşinat yine vade farksız olarak teslime kadar ötelenebiliyor. Proje, 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek. 



Dünya


Haber Zaman Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Adana, Mersin ve İstanbul'da faaliyet gösteren SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatınm Fuan'na katıldı. Fuarda, Kartal'da insaedilen Çukurova Balkonu tanıtan şirket, kampanya başlattı. 1. alternatifte yüzde 35 peşinat vade farksız teslime kadar, yüzde 65 oranında banka kredisi ise bir yıl ötelenebiliyor. 2. alternatifte ise yüzde 25 peşinat yine vade farksız teslime kadar ötelenebiliyor, yüzde 75 barıka kredisinin ödemeleri ise hemen başlıyor. Proje, Haziran 2017'de bitecek. 


Zaman 


Geri Dön