13 / 05 / 2024

Çukurova Balkonda yeni yıl kampanyası

Çukurova Balkonda yeni yıl kampanyası

İstanbul Kartal'da deniz, Adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken Çukurova Balkon'da, Çukurovalılar için "peşinatı ve taksitleri öteleme" fırsatı sundu. İşte yılbaşı kampanyasının ayrıntıları...

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çukurova'ya 333 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 30 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Çukurova Havalimanı'nın inşaatı için bin istihdam!

Çukurova Havalimanı inşaatında 1000 kişilik yeni istihdam sağlanması planlanıyor. Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilen Çukurova Havalimanı'nın 2,5 yılda tamamlanması planlanıyor.

Yeni Çukurova Havalimanı böyle olacak!

Üst yapı tesisleri için 16 Mart tarihine kadar teklif alınacağı Çukurova Havalimanının inşaat sonrası ihalesi ile ilgili önemli değişiklikler yapıldı...

Çukurova arsa yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Sanayi ve tarım için avantajlı bir bölge olarak öne çıkan Çukurova, hızla değer kazanarak yatırımcılardan yüksek talep görüyor. 

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon'da 395 bin liraya 1+1!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da Son Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Balkonda yeni yıl kampanyası Haberi

Çukurova Balkonda yeni yıl kampanyası


İstanbul'da 2009'dan beri faaliyet gösteren Adana merkezli SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal'da deniz, Adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken Çukurova Balkon'da, Çukurovalılar için "peşinatı ve taksitleri öteleme" fırsatı sundu. 


Firma bunun için iki farklı kampanya düzenledi. 4-6 Aralık tarihleri arasında Adana HiltonSA Oteli'nde gerçekleşecek fuarda Çukurovalılara fuar boyunca iki farklı kampanya sunulacak. 


Birinci alternatifte yüzde 35 peşinat vade farksız olarak teslime kadar, yüzde 65 oranında banka kredisi ise bir yıl ötelenebiliyor. 


İkinci alternatifte ise yüzde 25 peşinat yine vade farksız olarak teslime kadar ötelenebiliyor. Proje, 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek. 



Dünya


Haber Zaman Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Adana, Mersin ve İstanbul'da faaliyet gösteren SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatınm Fuan'na katıldı. Fuarda, Kartal'da insaedilen Çukurova Balkonu tanıtan...