09 / 05 / 2024

Seyri Adalar rezidans

Seyri Adalar rezidans

Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

DKY Sahil Rezidans daire fiyatları!

Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasına hakim DKY Sahil Rezidans projesinde 138 daireye yer veriliyor. DKY Sahil Rezidans daire fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor.

DKY Sahil Rezidans fiyatları!

İstanbul Kartal sahilinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Kartal DKY Sahil projesi adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim. İşte DKY Sahil Rezidans fiyatları...

Tual Adalar satış ofisi açıldı!

İstanbul Kartal'da yer alan Tual Adalar rezidans projesi kapsamında tasarlanan Tual Adalar Satış Ofisi hizmete girdi

Manzara Adalar Rezidans daire fiyatları!

Manzara Adalar Rezidans daire fiyatları 351 bin 250 TL'den başlıyor. Manzara Adalar Rezidans projesinde teslimler 2018'in ilk çeyreğinde başlayacak...

Tual Adalar Rezidans Kartal teslim tarihi!

Tual Adalar Rezidans Kartal projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL'den başlıyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Rezidans'ta 555 konut yer alıyor...

Tual Adalar Rezidans Kartal fiyatlar!

Tual Adalar Rezidans Kartal fiyatları 340 bin liradan başlayarak değişiyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal'da 555 konuttan meydana geliyor...

Dağ Mühendislik Tual Adalar nerede?

Tual Adalar Rezidans 104 bin 342 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor. Peki Dağ Mühendislik Tual Adalar nerede?

Tual Adalar Kartal nerede?

Tual Adalar Rezidans'ta konutlar Adalar ve deniz manzarasına sahip. 700 adet daireden oluşan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Peki Tual Adalar Kartal nerede?

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi!

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi ile 444 9 324 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje 104 bin 342 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kartal Tual Adalar Rezidans iletişim!

Kartal Tual Adalar Rezidans iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 33 bin 103 metrekare olarak belirlenen projede toplam 700 adet konut bulunuyor.

Dumankaya Horizon Rezidans fiyatları!

Dumankaya Horizon Rezidans fiyatları 734 bin 800 liradan başlıyor. Kartal sahilinde Adalar manzarasını gören Dumankaya Horizon Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Tual Adalar Rezidans teslim tarihi!

Tual Adalar Rezidans teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Seyri Adalar rezidans Haberi

Seyri Adalar rezidans

İstanbul Anadolu Yakası’nın emlak yatırımında kazandıran bölgesi Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.  


Adaları odalarınıza konuk eden 24 katlı  Seyr-i Adalar projesi sadece 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere toplam 120 daireden oluşuyor. Her dairede bulunan toplam 7 metrekarelik çift cepheli geniş balkonlar ile etkileyici adalar manzarasında açık hava keyfini yaşayabileceğiniz Seyr-i Adalar projesi  üstün teknik donanımı ile de dikkat çekiyor.


İnşaatı Mayıs 2016’da tamamlanacak olan ve lüks inşaat konseptinde özel mimari proje ile hazırlanan Seyr-i Adalar 3597 metrekare alan üzerine kuruldu. Süs havuzu, spor sahaları, yaşam ve yürüyüş konsepti ile hazırlanan peyzaj alanı bulunan Seyr-i Adalar’da büyüklükleri 122 ile 124 metrekare...