03 / 05 / 2024

seyyar meteorolojik sistem projeleri

seyyar meteorolojik sistem projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 3 milyar 250 milyon lira değerinde yatırımla inşa edilen 113 adet tesisin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek...

Samsun Tekkeköy'e raylı sistem müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, raylı sistemin geçtiği güzergaha can verdiğini belirterek, “Raylı sistem Atakum’u yeni bir Atakum yaptı. Sıra Tekkeköy’de.” dedi.

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliği değişikliği!

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik 30 Temmuz 2016 tarihinde 29786 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Finike kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Finike'de yaptırılan kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı.

Karabük'e 240 milyonluk raylı sistem geliyor!

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte kurmayı düşündükleri ve 240 milyon TL’ye mal olacak raylı sistem için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Haliç-Karadeniz Sahra Raylı Sistem Hattı için düğmeye basıldı!

Haliç kıyısında bulunan Silahtarağa termik santraline kömür taşımak için kurulan "Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı"nın yeniden hayata geçiyor.

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rigips'in yeni sistem çözümleri İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı açıldı!

Bakan Yıldırım, "Tam 150 günde Kasım 20'den Nisan 20'ye beş ay içerisinde Antalya şehir meydanından EXPO alanına kadar, 19 kilometre tren yolu, raylı sistem tamamlandı ve bugün açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında üst yapı işlerinin yüzde 80’inin tamamlandığını, inşaatın 10 Ekim’de biteceğini söyledi.

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Pamuk Sokak Kaçkar Park Plaza'da kuruldu.

Antalya EXPO raylı sistem hattında test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya'da EXPO raylı sistem hattında incelemede bulundu ve ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

Antalya Konuksever'e raylı sistem müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Konuksever Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3’üncü etap raylı sistem hattının bir kolunun Konuksever’den geçeceği müjdesini verdi.

Sistem İnşaat Pashacity Projesi!

Sistem İnşaat Pashacity Projesi'nde daireler 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. 15 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projenin 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor.

seyyar meteorolojik sistem projeleri Haberi

seyyar meteorolojik sistem projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, yatırım maliyeti yaklaşık 3 milyar 250 milyon lira olan 113 tesisi, toplu açılışla hizmete alacak.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 113 tesis arasında 36 baraj, 6 içme suyu temin tesisi, 2 atık su arıtma tesisi, 26 sulama tesisi, 22 taşkın koruma tesisi, 10 ulaşım tesisi, 2 diğer maksatlı DSİ tesisi, Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi, Sakarya Fidanlık Borsası, yangın önleme tesisleri, yangın havuzları ve göletleri, şehir ormanları, mesire yerleri, Manisa Spil Dağı Milli Parkı Altyapı Projesi, milli park projeleri, otomatik meteorolojik gözlem istasyonları, seyyar meteorolojik sistemler ve deniz radarları yer alıyor.


Açılışı gerçekleştirilecek tesislerle yaklaşık 2 milyon 100 bin dekar tarım arazisi suya kavuşturulacak. İzmir, Van, Ordu, Karaman, Sinop ve Aydın'ın 2040-2050 yıllarına kadar olan içme,...