01 / 05 / 2024

Sezai Dıblan

Sezai Dıblan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu eski başkanı olan Sezai Dıblan hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazını müteakip İstanbul Teşvikiye Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek.

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Eren tarafından kuruldu.

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Tezcan tarafından kuruldu...

Mersin'de kentsel dönüşüm bir fırsattır!

Işkın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş, kentsel dönüşüm ile ilgili hem Mersin’de hem de ülke genelinde önemli atılımların olduğuna dikkat çekerek, kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu söyledi.

Sezai Çimiş: Mersin'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz!

Işkın Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş, kentsel dönüşümün artık kaçınılmaz bir hal aldığını söyledi. Çimiş, ''Binalarımızı kentsel dönüşümle depreme dayanıklı hala getirmeliyiz'' dedi.

Sezai Çimiş: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Işkın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş, yıllardır devam eden yanlışlar nedeniyle nefes alamaz hale gelen Mersin'de kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Halis Dürüm Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Dürüm Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Kaçıran tarafından 2 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, Trafo Sokak'ta kuruldu.

Hasan Sezai Dergâhı ibadete açılıyor!

Edirne'de bugüne sadece minaresi ulaşan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden aslına uygun inşa edilen Hasan Sezai Dergahı, yarın ibadete açılacak.

Edirne'deki Hasan Sezai Dergahı yeniden inşa edildi!

Günümüze sadece minaresi ulaşan Hasan Sezai Dergahı, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Osman Güneren, Hasan Sezai Dergahı'nın ihyası sürecinin restorasyon anlamında 2013 yılından bu yana devam ettiğini söyledi.

FMT Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FMT Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Timur Yayla, Özlen Uğur ve Sezai Sami Yılmaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Sezai Dıblan vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu eski başkanı olan Sezai Dıblan hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazını müteakip İstanbul Teşvikiye Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek.

NNA Turizm ve Dışa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NNA Turizm ve Dışa Ticaret Limited Şirketi, Noyan Sezai Akıncı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz 2013 tarihinde Eyüp, Göktürk Bölgesi'nde kuruldu.

Diyarbakır Ergani'de Sezai Karakoç Müzesi açıldı!

Sezai Karakoç Müzesi ve Kültür Evi''nin Diyarbakır Ergani'de dün açılışı gerçekleştirildi...

Sezai Dıblan Haberi

Sezai Dıblan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu eski başkanı olan Sezai Dıblan vefat etti.  Cenaze bugün öğle namazını müteakip İstanbul Teşvikiye Camii'nden kaldırılıp, İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı'na...