07 / 05 / 2024

sezgin tunç arsa açıklaması

sezgin tunç arsa açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Tevfik Sezgin tarafından kuruldu.

Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç'tan arsa açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler ile bunların satış ve kiralama işlemleri hakkında soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki Bakanlıklara ait arsa ve araziler TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da Bakanlığa ait arsa ve arazilere ve bunların satış ve kiralama işlemlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kanal İstanbul bölgesindeki arsa satışlarına ilişkin 7 sorun TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı bölgedeki arsa satışlarını meclise taşıdı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Antalya'da Hazine arsa ve arazileri satışa çıkarıldı!

Antalya Defterdarı Veli Tunçez yaptığı yazılı açıklamada, Antalya’da atıl vaziyette bulunan Hazine arsa ve arazilerinin ekonomiye kazandırılarak iktisadi kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla satışa çıkarıldığını bildirdi.

Yatırımcı İskenderun'da arsa arıyor

Atakaş Şirketler Grubu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun bölgesinde yatırımcıların arsa bulmakta zorlandıklarını belirterek, sanayici için arsa üretilmesini istedi.

'İskenderun'da arsa bulunmuyor'

Atakaş Başkanı, yörede yatırımcıların arsa sıkıntısının giderilemediğini söyledi.

Edirne Belediyesi 2 arsa satacak

Edirne Keşan Belediyesine bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde 2 adet arsa kapalı teklif ile satılacak

Arsa yatırımının 10 püf noktası

Türkiye'nin 1 numaralı emlak uzmanı Tebernüş Kireçci arsa yatırımcıları için kaleme aldı.

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

sezgin tunç arsa açıklaması Haberi

sezgin tunç arsa açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Avukat Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, asılsız iddialarda bulunan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında da suç duyurusunda bulunulacağını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tunç yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet Gazetesi'nde "Boğaz'da kaçak var" başlıklı haberde Altun hakkında asılsız ve hakikat dışı iddialar ileri sürüldüğü, gerçeklerin tahrif edilerek kamuoyunun yanıltılmaya çalışıldığını bildirdi.

Bütün ahlak ve hukuk kurallarına aykırı bir şekilde müvekkilinin evinin fotoğraflandığını, bunun gazetede yayınlandığını belirtenTunç, açık adresin haber metni içerisinde terör örgütlerine hedef gösterircesine verildiğini belirtti.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğünün hazırlık ve ilanını 22 Mart tarihinde, ihalesini de 8 Nisan tarihinde yaptığı Üsküdar'daki 241,07 metrekarelik arsa için...