27 / 05 / 2024

sgk arsa ihaleleri 2014

sgk arsa ihaleleri 2014

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, Kütahya, Tekirdağ, Burdur, Sivas, Tokat, Sinop, Erzurum ve Kars'ta 11 adet gayrimenkulü toplam 15 milyon 744 bin TL bedelle ihale edecek...

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

İzmir ve Kocaeli'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların radarına giren satış ihaleleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta yapılacak.

İki ildeki arsa ve iş yerleri satışa çıktı! 24 taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Kütahya ve Aydın'da yer alan arsa ve iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 23 Mayıs ve 24 Mayıs'ta yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Belediyelerden Mayıs fırsatı! İzmir ve Nevşehir'deki 9 arsa satışa çıktı!

İzmir ve Nevşehir'de yer alan 9 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 24 arsa! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Konya'da yer alan toplam 24 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Mayıs ve 22 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı! Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 müjdesi!

Milli Emlak, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Ordu ve Bursa'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!

Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirdeki iki arsa ve kargir bina satışa çıktı!

Düzce ve Bolu'da yer alan arsa ile kargir bina satışa çıkarıldı. Bina ile arsaların satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

sgk arsa ihaleleri 2014 Haberi

sgk arsa ihaleleri 2014


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından:


Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış ihalesini yapıp yapmamakta tamamen serbesttir. Satış ihalesi ile ilgili verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi mahiyetindedir.

İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilir. Satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen Şartname satın alma bedeli; tahsilata yetkili bankalara “Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma” talebiyle müracaatta bulunarak, “Beyana dayalı Tahsilat” menüsünden TCKN veya Vergi Numarası ile 1008 kodundan yatırılarak, Kurumun İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığının Adakale Sok. No.30 Kızılay/ANKARA adresinden alınması zorunludur.

Teminat olarak, Devlet İhale Kanunu ile Kamu İhale Kanununda belirtilen...