12 / 05 / 2024

sgk bartın hizmet binası ihalesi ne zaman

sgk bartın hizmet binası ihalesi ne zaman

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası yapım işinin 10 Haziran tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nca Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı...

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Bartın'da 100 yıl hizmet verecek projelere imza atıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, üretken belediyecilik anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi Bartınlıların hizmetine sunan Bartın Belediyesi'nin başarılı bir yılı daha geride bıraktığını belirtti...

Bartın’da TOKİ için etüt raporu ihalesi 22 Mart'ta!

Bartın’da TOKİ'ye devredilen arsaların İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 22 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

Nizip SGK binasının temeli atıldı!

Gaziantep Nizip'te inşa edilecek olan SGK binasının temeli atıldı. 2017 sonunda hizmet vermeye başlayacak olan olan SGK binası bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı son durum!

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL’ye malolan, 3 katlı 4 bin metrekare kapalı alana sahip modern bir sağlık tesisini Bartın’a kazandırdıklarını söyledi.

Bartın Kozcağız Stadı Beton Tribün ihalesi 24 Kasım’da!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Stadı tribün ve soyunma odaları yapım işinin 24 Kasım’da Kozcağız Belediyesi’nde geçekleştirileceğini açıkladı.

Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, 6,5 milyon TL'ye malolan, modern bir sağlık tesisini Bartın'a kazandırdıklarını söyledi.

Bartın Kozcağız Stadı beton tribün ihalesi 24 Kasım'da!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Stadı tribün ve soyunma odaları yapım işinin 24 Kasım'da Kozcağız Belediyesi'nde geçekleştirileceğini açıkladı.

Bartın Devlet Hastanesi'nin revizyon çalışmaları tamamlandı!

Bartın Devlet Hastanesi’nin dış cephesinde bir süredir devam eden revizyon çalışmaları tamamlandı. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Bartın Devlet Hastanesi ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmala

Ergün Turan Bartın Üniversitesi'nin Kutlubey kampüsünü ziyaret etti!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bartın Üniversitesi’nin yapımı devam eden Kutlubey kampüsünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bartın'da eylül ayında 255 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, eylül ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, Bartın’da, 2015 eylül ayında 255 konut satıldı.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris İlçelerinde incelemelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menteşe ilçesinde Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temelini attı.

sgk bartın hizmet binası ihalesi ne zaman Haberi

sgk bartın hizmet binası ihalesi ne zaman


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası yapım işinin 10 Haziran tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nca Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı.


Milletvekili Tunç, 10 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan SGK Bartın İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım ihalesinin ardından, 450 gün içerisinde binanın yapımının tamamlanacağını söyledi. Milletvekili Yılmaz Tunç, Çatmaca mevkiinde Hükümet Konağı karşısındaki 2000 metrekarelik alanda 5 katlı olarak yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının 1602 metrekare alana sahip olacağını belirterek, "SGK hizmet binasının yapılmasıyla birlikte hemşehrilerimiz çok daha sağlıklı ve kaliteli bir ortamda hizmet alacak"...