09 / 10 / 2024

SGK Kastamonu İhale

SGK Kastamonu İhale

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kastamonu ili İhsangazi ilçesi Akkaya köyü Değirmenbaşı (Çayyanı) mevkiindeki fabrikayı 2 milyon 883 bin 765,94 TL'den satışa çıkardı. Satış, 08 Ağustos 2012 Çarşamba günü yapılacak

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kastamonu 109 konut ihalesi 6 Temmuz'da!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi, Dilküşah Mahallesi 109 Konut İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Temmuz 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Kastamonu Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Kastamonu Belediyesi, Merkez İnönü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta gerçekleşecek...

Kastamonu Kuzeykent'te 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediyesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan parseli ihale ile satıyor. İhale 15 Ekim'de gerçekleşecek..

Kastamonu Belediyesi'nden 22.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu Belediyesi Kuzeykent ve M. Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Ağustos'ta yapılacak..

Kastamonu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediyesi, Kuzeykent Mahallesi'ndeki ticaret+konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Mart'ta gerçekleşecek..

Kastamonu Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediyesi, Candaroğulları Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. İhale 6 Kasım'da gerçekleşecek..

Kastamonu Kırık Barajı'nın ihalesi belli oldu!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kırık Baraj hakkında "Bunlar rekolteyi arttıracak. Pancar üreticisini ciddi manada destekleyecek bir proje. Bugün bize müjdeli haberi verdiniz. İhale belli oldu” dedi.

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Kastamonu’ya 135 konut yaptırıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından Kastamonu’ya 135 konut inşa edilecek. Konutlar yer tesliminden sonra 360 günde tamamlanacak. İhale bugün yapılacak.

SGK Kastamonu İhale Haberi

SGK Kastamonu İhale

Verilen ilan şöyle;


T.C.

Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü

6183 SAYILI A.A.T.U.H.K. GEREĞİ SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA SÛRETİYLE SATIŞ İLANI

DOSYA NO: 2012/3 dosya 


Satılmasına karar verilen taşınmazın,

TAPU KAYDI : Kastamonu ili, ihsangazi ilçesi, Akkaya Köyü Değirmenbaşı (Çayyanı) mevkii ( Belediye mücavir alan dışı) 171 ada, 1 parsel, 6 cilt, 559 sayfada kayıtlı, 284.356,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz ihsangazi ilçesine 10 km. Araç ilçesine 11 km. Akkaya köyüne 2 km. mesafede olup, üzerinde misafirhane, depo, bekçi kulübesi, kazan dairesi ve fabrika yapıları bulunmaktadır.

Önemli Özellikleri:

Fabrika Binası: Prefabrik yapı tekniğinde, 1 katlı olarak, 92,40 x 105,40 = 9.738,96 m2 taban oturumlu, 15m açıklıktı, 7 tekrarlı, prefabrik makasların kenarlarda 5m kotlu, orta merkezlerinde 6,50m kotlu bina yüksekliğinde inşa edilmiştir.Bina dış cephesinde duvar örülerek, tek bölüm halinde iç...