20 / 05 / 2024

Shahram Taheri Soudjani Şenlikköy

Shahram Taheri Soudjani Şenlikköy

Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Shahram Taheri Soudjani tarafından İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlikköy'de kuruldu.

Sunshine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunshine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shahram Momen tarafından kuruldu.

Nıkan Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nıkan Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadsalar Taheri, Nadia Taheri ve Soheila Hooman ortaklığında kuruldu.

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hossei Ardestani, Mohammad Taheri, Seyed Mohsen Moraveji ve Seyedmahdi Mousavinaeini ortaklığıyla kuruldu... 

Hamoonik Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamoonik Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Houshang Taheri ve Siamak Poursalmanalamdari ortaklığında kuruldu. 

Sps Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sps Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Shahram Hajıbabaeımahallatı tarafından kuruldu. 

Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Shahram Taheri Soudjani tarafından İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlikköy'de kuruldu.

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Shahram Taheri Soudjani Şenlikköy Haberi

Shahram Taheri Soudjani Şenlikköy


Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Shahram Taheri Soudjani tarafından kuruldu.


Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat taahhüt işleri konut , işyeri ,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazı ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları , fabrikalar, yollar, baraj ve göller , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler ,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b-Şirket turizm sanayi ile ilgili olarak, otel, motel,tatil köyü, pansiyon işletmeciliği ile her...