08 / 05 / 2024

Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Shahram Taheri Soudjani tarafından İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlikköy'de kuruldu.




Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Shahram Taheri Soudjani tarafından kuruldu.


Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat taahhüt işleri konut , işyeri ,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazı ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları , fabrikalar, yollar, baraj ve göller , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler ,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b-Şirket turizm sanayi ile ilgili olarak, otel, motel,tatil köyü, pansiyon işletmeciliği ile her nevi turistik eşyanın yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapabilir konuları ile ilgili temsilcilik, bilet satış acenteliği tur operatörlüğü ve rehberlik hizmetleri verebilir.    c-Şirket faaliyeti içerisinde devlet,özel kuruluşlar ve kurulmuş şirketlerdeki açık artırmalara ve ihalelere katılması ayrıca tüm fuarlara da katılacaktır.Şirket alacaklarına teminat olarak gerçek veya tüzel kişilere ait her nevi gayrimenkul haklar ile menkul gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek, teminat, kefalet, irtifak,intifa ve bu gibi haklar kabul edebilir,kurabilir,terk edebilir. d-Şirket iktisadi maksat ve mevzunun gerektirdiği ticari, sınai,mali ve idari işlemleri yapabilir.Bununla beraber patent,ihtira beratı,know how, marka ve sair sınai mülkiyet haklarını iktisap eder. Gerektirdiğinde üçüncü şahısların istifadesine tahsis eder. e-Şirket maksat ve mevzunun gerçekleşmesi için gayrimenkul satın alabilir,şirket adına ev alabilir, şirket adına iş yeri alabilir, şirket adına ev kiralayabilir,satabilir,depo satın  alabilir,satabilir,kiralayabilir,motorlu araçlar satın alabilir,kiralayabilir. f-Şirket kanunen yasaklanmamış her türlü malın ithalatını ve ihracatını konusu ile ilgili her türlü danışmanlık hizmeti yapabilir.


Floryaist İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres : Şenlikköy Mah. Hürriyet Cad. Karabey Apt. D:2 Bakırköy - İstanbul


Geri Dön