03 / 05 / 2024

Shalan Hejazı

Shalan Hejazı

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi; Shalan Hejazı ve Abdul Azız Alsamman ortaklığıyla 9 Haziran'da 150 bin TL sermaye ile Zeytinburnu' nda kuruldu.

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mahmoud Hejazı tarafından kuruldu.

Alqabda İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alqabda İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Adıb Hejazı tarafından kuruldu.

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Hejazı tarafından kuruldu.

Şam İmar Limited Şirketi kuruldu!

Şam İmar Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mamena Hejazı, Mwafak Hıjazı ve Ayham Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Nar Altal İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Altal İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Ahmad Hıjazı, Shadı Hejazı ve Mohamad Bachır Hejazı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sewar Aljazeerah Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sewar Aljazeerah Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdul Raouf Hejazı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Rubu Al Kalamun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubu Al Kalamun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fıras Masmas, Ahmad Hejazı, Yaser Alswadı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sarıyer, Maslak Mahalesi, Maslak Meydanı Sokak'ta kuruldu.

Hejazı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hejazı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feraz Hejazi tarafından 120 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi; Shalan Hejazı ve Abdul Azız Alsamman ortaklığıyla 9 Haziran'da 150 bin TL sermaye ile Zeytinburnu' nda kuruldu.

Shalan Hejazı Haberi

Shalan Hejazı

Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi; Shalan Hejazı ve Abdul Azız Alsamman ortaklığıyla 9 Haziran'da 150 bin TL sermaye ile Zeytinburnu'nda kuruldu.


Al Ası Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; Türkiye sınırları içerisinde veya dışarısında inşaat ve bununla ilgili tesisat ve montaj, altyapı ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir.Özellikle;1.Toplu konut, konut, okul, çarşı,alışveriş merkezi, iş merkezi, kültür tesisleri, hastane binaları ile her çeşit binalar ve siteler yapmak,pazarlamak,aracılık etmek ve satışını yapmak.2. Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak,3. Konusu ile ilgili her nevi resmi ve özel ihalelere katılmak, bu ihaleleri almak, ihale konularını yapmak, yaptırmak devretmek,...