05 / 05 / 2024

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Samer Khoja tarafından kuruldu.

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shamıl Karımov tarafından kuruldu.

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooma Group Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Shamım Farahmand tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harıth Hısham M Okaydı tarafından kuruldu.

Sira Gayrimenkul Tekstil Medya Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sira Gayrimenkul Tekstil Medya Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ahmed Muthanna Al-Shamı, Osamah Ahmed    Muthanna Al-Shamı ve Ramzı Ahmed Mohammed Motaır ortaklığında kuruldu. 

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Hısham H. Ghaıth ve Mohammad Daoud  Yousef Abuleıl ortaklığında kuruldu. 

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hısham Omar Dannah tarafından kuruldu.

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Samer Khoja tarafından kuruldu.

Sham Khoja Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Khoja Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Samer Khoja tarafından kuruldu. 

Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi A. Abdulrab A Binshıhon tarafından 1 milyon TL sermaye ile 31 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hısham Alafyounı, Abdulmoın Ahmaıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 6 Kasım'da Samer Khoja tarafından 60 bin TL sermaye ile kuruldu.

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkul yatırım faaliyetlerinde bulunmak .Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

 
Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres; AKŞEMSETTİN MH.FEVZİPAŞA CD. DİNÇAY AP.N.11/8...