19 / 05 / 2024

Shanın Fateh Pour

Shanın Fateh Pour

Derun Mimarlık Proje İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shanın Fateh Pour ve Yasemin Kazem Zadehhazad Fateh Pour ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Beykoz'da kuruldu.

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkesi Sarıyer'de yapıldı. 

Loyalıty Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Loyalıty Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nıloofar Pour Hasan tarafından kuruldu.

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Hamzaoğlu tarafından kuruldu.

Rozas Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rozas Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hosseınıan ve Neda Shanın Jouy ortaklığında kuruldu. 

Evimist Gayrimenkul Ve Turizm Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evimist Gayrimenkul Ve Turizm Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shanın Fereıdoonı tarafından kuruldu.

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fouzı Abou Chanın ve Mohamad Khaır Shanın ortaklığında kuruldu.

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sıf Eddın Shanın tarafından kuruldu. 

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar’da 600 bin TL sermaye bedeli ile M.E.M Ahmed ve AMR Monır ortaklığında kuruldu.

Parmis Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmis Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadhosseın Mostafa Pour tarafından kuruldu.

HM Trade İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HM Trade İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shanın Farajı Lahıjanı ve Alvand Moshfeghı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Derun Mimarlık Proje İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derun Mimarlık Proje İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shanın Fateh Pour ve Yasemin Kazem Zadehhazad Fateh Pour ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Beykoz'da kuruldu.

Arke Restorasyon Mühendislik ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arke Restorasyon Mühendislik ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Alaboz ve Shanın Dashtı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Fatımıye Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatımıye Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, I.Ibrahım Kamal Elhusseıny Bustan, Fatma Shanın Farag Shanın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Shanın Fateh Pour Haberi

Shanın Fateh Pour

Derun Mimarlık Proje İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shanın Fateh Pour ve Yasemin Kazem Zadehhazad Fateh Pour ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Saraçhane Çıkmaz Sokak'ta kuruldu. 


Derun Mimarlık Proje İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye...