22 / 05 / 2024

Sharon Stone evi

Sharon Stone evi

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone, Beverly Hills'te bulunan lüks evini satışa çıkardı. Daha büyük bir yere geçmek isteyen Stone, evi için 3.8 milyon dolar istiyor.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Sharon Stone Beverly Hills'teki evini restore ettirdi!

ABD'li aktris Sharon Stone,Beverly Hills'te bulunan evini 225 bin dolara (655 bin TL) restore ettirdi. Stone evini restore eden müteahhitin restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenince mahkemeye başvurdu.

Mardan Palace, Halk Palace oldu!

Açılış törenine Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mardan Palace yapılan icra ihalesinde 360 milyon liraya Halkbank'a satıldı.

'Türk taşı' modası geri döndü!

Sharon Stone, Jennifer Lopez, Eddie Murphy gibi ünlü isimlerin lüks konutları için tercih ettiği Türk taşları, ABD'de yaşanan ekonomik krizin ardından yeniden tercih edilmeye başlandı.

Ay'da 4 dönüm arsa 99 TL! 100 Türk aldı bile!

Ay’dan arsa alan ünlüler arasında eski ABD Başkanı George Bush, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Tom Cruise, Kim Bassinger ve Ay’dan 5 milyon dolarlık arsa alan ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç de bulunuyor.

Kalebodur Natural Stone, dekorasyonda doğal görünüme önem verenler için!

Teknolojisi ve tasarım ürünleriyle dünya yapı sektöründe trendleri belirlemeye devam eden Kalebodur, doğada mevcut kusursuz güzellikteki taşları, Natural Stone serisiyle tüketicilerin beğenisine sunuyor

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

İBB'nin Yaşam Evi ne zaman yaşamaya başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal Yakacık'ta yaptırılan Sanatçı Yaşam Evi ne zaman hizmete girecek

İzmir Şirince'de Rum evi binasında satılık cafe ve restoran! 600 bin TL'ye!

İzmir Selçuk Şirince'de Cevahir İlhan tarafından cafe ve restoran olarak işletilen otantik Rum evi 600 bin lira tahmini fiyatla satışa çıkarıldı

Kalebodur Garden Stone serisi mekanlara doğal görünüm katıyor!

Kalebodur, dijital teknoloji ile üretilen Garden Stone'nu Kale Stone ailesinin yeni üyesi olarak tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Sharon Stone evi Haberi

Sharon Stone evi

ABD'li oyuncu Sharon Stone, Hollywood'da yaşıyor. 16 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açan yıldızın, oturma odası dikkat çekti. Stone, salonunda Türk halılarını tercih etmiş.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Sharon Stone, lacivert desenli el dokuma halısını mimarına özel olarak sipariş verdi. 

Ünlü oyuncu Stone'un yaklaşık 100 yıllık antika halısı için de 87 bin dolar ödediği iddia edildi. 

Birçok Hollywood yıldızının ABD'deki evlerinde Türk dokuma halılarının olduğu belirtiliyor.