23 / 07 / 2024

Sheraton Maslak İstanbul konferans

Sheraton Maslak İstanbul konferans

Olimpiyat, Dünya Kupası, Avrupa Futbol Şampiyonası gibi organizasyonların mimarları İstanbul'a geliyor

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

Maslak Steigenberger Hotel'e tahliye şoku!

İSTANBUL Maslak’ta uzun yıllar Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel’in işletmecisi ile mülk sahibi arasında ödenmeyen kiralar nedeni ile kriz çıktı.

Ataşehir Türkiye'de finansın kalbi olacak!

Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir açıldı!

İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen otel yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'in resmi açılışı gerçekleştirildi. Otel 80 milyon dolarlık bir yatırımla, 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Eclipse Maslak Evleri'nde fiyatlar 388 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Eclipse Maslak, İstanbul Sarıyer'de hayata geçiriliyor. 2 kuleden oluşan Eclipse Maslak Evleri hemen teslim ediliyor. Eclipse Maslak 388 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Maslak 1453'te 236 konutluk blok satın alındı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Maslak 1453 İstanbul projesinde, tek kalemde yaptığı tüm satışların ardından, 236 konutun yer aldığı bir kuleyi satın aldıklarını açıkladı.

Maslak'taki tabiat parkı yapılaşmaya mı açılıyor?

İstanbul Maslak'taki tabiat parkının yapılaşmaya açılmasını protesto eden "Diren Fatih Ormanı İnisiyatifi" üyeleri, insan zinciri eylemi yaptı..

Maslak 1453 ödeme koşulları!

Ağaoğlu imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Şişli'ye bağlı Maslak'ta yükselen Maslak 1453 Evleri'nde dairelerin 2015 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. İşte Maslak 1453 ödeme koşulları...

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım!

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinde daire fiyatları 385 bin lira ile 3 milyon 71 bin lira arasında değişiyor...

Maslak 1453 daire fiyatları!

Maslak 1453 daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinde yüzde 50 peşinat ödendikten sonra 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Sheraton Maslak İstanbul konferans Haberi

Sheraton Maslak İstanbul konferans

29 – 30 Nisan 2013 tarihlerinde Sheraton Maslak İstanbul’da spor tesislerinin inşaatı ve işletilmesi konusunda dünya çapında otoritelerin katıldığı bir konferans düzenlenecek. Konferansa Olimpiyat, Dünya Kupası, Avrupa Futbol Şampiyonası mimarları ve inşaatçıları da...