04 / 05 / 2024

sheraton otel Taksim

sheraton otel Taksim

1975 yılı Türkiye'sinin en büyük oteli Sheraton Otel hizmete açılacakmış. İnşası 7 yıl süren otel, 300 milyon liraya mal olmuş. 23 katlı, 406 odası olan otel 106 metre yüksekliğindeymiş.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı!

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels, Tuna Şirketler Topluluğu ile dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de açtı.

Sofitel İstanbul Taksim açıldı!

Sofitel Hotels & Resorts, farklı sektörlerde yarım asra ulaşan köklü geçmişe sahip Tuna ve dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de hizmete açtı...

Sofitel Hotel Taksim'in yatırımcısı kim?

Accor Grubu ve Akfen Holding yeni projeleri için el sıkıştılar. Yeni otel Taksim'e sofitel markasıyla gelecek.

Sofitel Taksim'de otel açmaya hazırlanıyor!

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi açıldı!

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

İnşaat yurt dışındaki en önemli ihracat kalemi!

Türkiye Müteahhitler Birliği istişare toplantısı Sheraton Otel'de gerçekleşti. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün katıldı.

The Marmara Taksim Otel satılıyor mu?

The Marmara Taksim Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Şimdilerde ise The Marmara Taksim Otel'in satılması gündemde.

sheraton otel Taksim Haberi

sheraton otel Taksim



7 yılda yapıldı, 300 milyona mal oldu ve mayısta açılıyor


SHERATON'DA RENKLİ TV SEYREDİLECEK


İstanbul'un 106 metre yüksekliğindeki 23 katlı, 406 odalı yeni otelinde özel dairelerin bir gecelik ücreti 3 bin liranın üstünde. Modern tesisteki 20 dükkanı kiralamak için 200'den fazla ünlü firma yarışıyor.


(1975 yılında Reşat Altın 852 liraya satılıyormuş.)


Milliyet Gazetesi 19 Ocak 1975



Abdullah Kutalmış...