30 / 07 / 2024

Sheraton otelleri kime satılacak

Sheraton otelleri kime satılacak

Dünyaca ünlü Sheraton otellerini de bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor. Şirketin 13 milyar dolar karşılığında Çinli Anbang’ın olması bekleniyor. Anbang, Starwood’u satın alırsa şirket büyük bir yatırım grubuna dönüşecek.

Tenkis davası kime karşı açılır?

Saklı paylarının karşılığını alamayan mirasçılar, mirasbırakanın tasarruf edebileceği kısmı aşan tasarruflarının tenkisi için dava açabiliyor. Peki, tenkis davası kime karşı açılır? İşte yanıtı..

Ortaklığın giderilmesi davası kime karşı açılır?

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Peki, ortaklığın giderilmesi davası kime karşı açılır?

Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti!

Rönesans Holding Grup Şirketleri'nden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti.

Sheraton FourPoints Otel Nijerya'da hizmete girdi!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi Sheraton FourPoints Otel hizmete girdi.

Rönesans'ın Sheraton Four Points Otel'i açıldı!

Rönesans Holding Grup Şirketleri’nden Rönesans MEA İnşaat’ın Nijerya’daki ilk projesi olan Sheraton Four Points Otel’in açılışı gerçekleşti.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Emlak alım satım vergisi kime ait?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinde tapuda yapılan devir işlemi için belli oranlarda vergi ödeniyor. Peki, emlak alım satım vergisi ne kadar? Emlak alım satım vergisi kime ait?

Vasiyetname kime teslim edilir?

Bir kimsenin ölümünde hüküm doğurmak üzere yaptığı 'irade beyanı'na vasiyetname deniyor. Mirasbırakan kimselerin, ölüme bağlı tasarruf işlemleri arasında vasiyet de yer alıyor. Peki, vasiyetname kime teslim edilir?

Emlak vergisi borcu kime ait?

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken vergilerin başında emlak vergisi yer alıyor. Peki, gayrimenkulün el değiştirmesi halinde o senenin emlak vergisi borcu kime ait? Vergiyi kim öder?

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

İskan harcı kime aittir?

İskan belgesi, yapı tamamlandıktan sonra belediyeden alınması gereken yapı kullanma izni oluyor. İskan alınabilmesi için gerekli belgelerin temini ve iskan harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, iskan harcı kime aittir?

Sheraton otelleri kime satılacak Haberi

Sheraton otelleri kime satılacak

Sheraton, W Hotels ve St Regis gibi dünyaca ünlü otel zincirlerini bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor.


Financial Times’ın haberine göre Starwood Çinli Anbang grup tarafından yönetilen bir konsorsiyum ile satın alma görüşmeleri yürütüyor. Starwood’un otellerinin ve markaların satışı için 13 milyar dolar istediği öne sürülüyor.



12 yıl önce Çin’de araç sigortası işiyle iş hayatına başlayan Anbang Starwood’u satın alırsa şirket büyük bir yatırım grubuna dönüşecek.


Anbang son bir buçuk yıldır 23 milyar doların üzerinde yatırım yaptı.  



Şirketin şu anki varlıklarının toplam değerinin 123 milyar dolar olduğu ifade ediliyor.


Hürriyet 








Bu haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Dünyaca ünlü Sheraton otellerini de bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor. Şirketin 13 milyar dolar karşılığında Çinli Anbang’ın olması bekleniyor


Sheraton, W Hotels ve St Regis gibi dünyaca ünlü otel zincirlerini...