07 / 07 / 2024

Shine Heavy Industries İnşaat iletişim

Shine Heavy Industries İnşaat iletişim

Shine Heavy Industries İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Sinpaş Lagün Sitesi Sancaktepe'de kuruldu.

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cengiz ve Ümit Cengiz ortaklığında kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

Rowenta saç düzleştirici fiyatları ne kadar, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Rowenta saç düzleştiricileri saçları yıpratmadan şekillendirir. Seramik, keratin ve iyon yayan turmalin kaplamalı plakalar saça parlaklık ve canlılık katar. Peki Rowenta saç düzleştiriciler en uygun nerede? Rowenta SF4630 Express Shine kaç TL? İşte detaylar...   

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? 5 yıl garanti fırsatı! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sadece Form-Mitsubishi konsept mağazalarında satışı yapılan R32’li Mitsubishi Heavy klimalar, teknolojileriyle dikkat çekiyor. Peki Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yurt dışına açılmak isteyen Türk şirketler bu 3 alanda destek bekliyor!

Sintek Group iştiraki Sintek Heavy Industries'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan yaptığı açıklamada yurtdışına açılmak isteyen Türk şirketleri 3 alanda destek beklediğini belirtti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Shine Land Emlak Otomotiv Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Shine Land Emlak Otomotiv Tekstil Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Davood Nouri tarafından kuruldu.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Çadırcı tarafından kuruldu. 

Smart Industries Mühendislik Makina Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Industries Mühendislik Makina Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Sinop Nükleer Güç Santrali'nin inşa tarihi birkaç ay içinde belirlenebilir!

Japon şirket Mitsubishi Heavy Industries Yönetim Kurulu Başkanı Miyanaga, "Japon ve Fransız iş birliğiyle yapılacak Sinop Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) inşa tarihi birkaç ay içinde belirlenebilir." dedi.

Shine Heavy Industries İnşaat iletişim Haberi

Shine Heavy Industries İnşaat iletişim

Shine Heavy Industries İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


Shine Heavy Industries İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak b)Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. Her türlü kesici takım malzemelerini almak,...