16 / 05 / 2024

Shine Luxury Otel antalya belek

Shine Luxury Otel antalya belek

Akbank, Antalya Belek'te yer alan 169.683 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 günü saat 14:00'te satışa çıkarıyor.

Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da açılacak!

Concorde Hotels&Resorts Kıbrıs'ta otel yatırımı yaptı. Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da kapılarını açacak...

Kapadokya'daki Ariana Sustainable Luxury Lodge Otel kapandı!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde bulunan Ariana Sustainable Luxury Lodge kapandı. ABD’li turistlere hizmet vermek amacıyla Kapadokya’da hizmet vermeye başlayan otel beklediği müşteri potansiyeline ulaşamayınca kapatıldı.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Antalya'da Granada Luxury Belek Convention turizm tesisi toplantısı 26 Mayıs'ta!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından; Antalya'da GRANADA LUXURY BELEK CONVENTİON” turizm konaklama tesisi için 26 Mayıs 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

MRH Otel Antalya Belek'te 886 odalı otel inşa edilecek!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik şirketi Granada Luxury Belek Convention &Spa isimli otelini sahil yerine Belek merkezinde yapacak. 886 oda ve 1878 yatak kapasiteli otel bünyesinde 9 villa da yapılacak.

Antalya Horus Paradise Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi 7 Mayıs'ta!

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Port Nature Luxury Resort yeşillenen otel sertifikası aldı!

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa, TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle verilen ‘Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası’nı almaya hak kazanarak, çevreye duyarlılığını belgelendirdi.

Attaleia Tatil Köyü 60 milyon euroya satıldı!

SERİK'TE bulunan AttaleiaTatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel, 60 milyon Euro'ya Kamelya Grup'a satıldı. Kamelya Grup tarafından 60 milyon Euro'ya (yaklaşık 161 milyon lira) satın alındı.

En Lüks Tarihi Otel Pera Palace Hotel Jumeirah seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “ World Luxury Hotel Awards ” 2014’te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı.

Attaleia Tatil Köyü ve Shine Luxury Otel satışa çıktı!

SERİK 'TE bulunan Attaleia Tatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel yeniden satışa çıkarıldı. Tatil köyü ve otelin satış ihalesi 22 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak.

Akbank Belek'te Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli satıyor!

Akbank, Antalya Belek'te yer alan 169.683 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 günü saat 14:00'te satışa çıkarıyor.

Pera Palace Hotel Jumeirah En Lüks Tarihi Otel seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “World Luxury Hotel Awards” 2014’te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı.Pera Palace Hotel Jumeirah en lüks tarihi otel seçildi.

Shine Luxury Otel antalya belek Haberi

Shine Luxury Otel antalya belek

Akbank, Antalya İli Belek İlçesi'nde yer alan 169.683 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan  Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 14:00'te açık teklif alma toplantısında satıyor.


Tapuda görülen arsa alanı 169.683 metrekare yüzölçümlü olup, üzerinde attaleia tatil köyü ve attaleia shine luxury oteli olmak üzere 2 kısımdan oluşan bir tesis bulunmaktadır.her iki tesisin ayrı girişleri mevcut olmakla birlikte , şuan faaliyette olmadıklarından güvenlik nedeniyle ,tesise giriş tatil köyü kısmından verilmiştir. Parselin batı kısmında tatil köyü, doğusunda otel yer almaktadır. Her iki tesiste mülkiyeti maliye hazinesine ait olan 1510 parsel üzerinde 49 yıl süre için kurulan ve süresi 1990 yılında başlayan üst hakkı sözleşmesine istinaden inşa edilmiştir. 2008 yılında inşa edilen 5 yıldızlı otel binası yaklaşık...