28 / 04 / 2024

MRH Otel Antalya Belek'te 886 odalı otel inşa edilecek!

MRH Otel Antalya Belek'te 886 odalı otel inşa edilecek!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik şirketi Granada Luxury Belek Convention &Spa isimli otelini sahil yerine Belek merkezinde yapacak. 886 oda ve 1878 yatak kapasiteli otel bünyesinde 9 villa da yapılacak.



Belek’te 5 yıldızlı bir otel yatırımın daha startı verildi. MRH Otel Yatırımları İşletmecilik şirketi Granada Luxury Belek Convention &Spa isimli otelini sahil yerine Belek merkezinde yapacak. 886 oda ve 1878 yatak kapasiteli otel bünyesinde 9 villa da yapılacak.


MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  Serik’in Belek Mahallesi’nde turizm çarşısına yakın bir bölgede  “Granada Luxury Belek Convention &Spa” isimli otel yapımı için gerekli tüm yasal izinleri alarak yeni otelinin yapımına başlıyor.

 

Planlanan yatırım, 44 bin 72 metrekarelik  parsel üzerinde  A blok (Ana bina), B blok ve 9 adet Villa tipi bloklar oluşturularak ayrık yapılar olarak tasarlandı. Yeşil alanlar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları ve açık otoparklar da inşa edilecek

 

9 ayrı villa da yapılacak

 

Proje kapsamında planlanan “Granada Luxury Belek Conventıon &Spa” turizm konaklama tesisinde 651 adet standart oda, 120 adet suit oda, 9 adet engelli odası ve 106 adet aile odası olmak üzere toplam 886 oda bulunacak.  Standart odalar, engelli odaları ile süit odalar iki yatak kapasiteli, aile odaları ise üç yatak kapasiteli olarak tasarlandı. Turizm konaklama tesisinin toplam yatak kapasitesi 1.878.

 

Tesiste neler olacak

 

Tesis içerisinde 1833 kişiliklokanta, çok amaçlı salon, 2 bin 154 kişi kapasiteli toplantı salonu, pastane, bar salonu, gece kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, aletli jimnastik salonu, masaj odası, tuz odası, tuzlu buhar odası, sıcak taş odası, cilt bakım ünitesi, bowling salonu, çocuk oyun odası, dükkânlar ve otoparkların yer alacaktır. Turizm konaklama tesisinde planlanan tüm bu ortak üniteler A Blok’ta yer alacak şekilde planlandı.


Adana İleri


Geri Dön