28 / 04 / 2024

Shopper Marketing

Shopper Marketing

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam, Medya ve Tüketici Araştırmaları Merkezi tarafından IPSOS işbirliğiyle “Uluslararası Shopper Marketing Konferansı” düzenleniyor...

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Gerçek     Akkoyun tarafından kuruldu.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Avrupa Konutları 2020'nin en itibarlısı seçildi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları projesi, Marketing Türkiye tarafından yapılan araştırmada Türkiye'nin en itibarlı markası seçildi.

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birol Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Mümtaz H. Zaidi tarafından kuruldu.

İŞ GYO, The ONE Awards'da Yılın İtibarlısı ödülünü aldı!

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödüllerinde yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşları belirlendi. 

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nedim Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de  Chadı Nadım tarafından kuruldu. 

Shopper Marketing Haberi

Shopper Marketing

11 Nisan 2013, Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan Konferans’ta, alışveriş biliminde son yılların hızla değer kazanan konusu “Shopper Marketing” masaya yatırılacak.


Pazarlamacılar, perakendeciler, reklamcılar ve araştırmacılar için ufuk açıcı nitelikte olacak konferansın açılış konuşmalarını Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Haluk Gürgen, Ipsos Türkiye Deputy CEO’su Renan Burduroğlu ve Altavia Türkiye CEO’su Zeynep Necipoğlu yapacak.


Konferansta Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali Atıf Bir de “Shopper Marketing’de Entegre İletişim Planı” konulu bir konuşma yapacak. Shopper Marketing alanında uzman çok sayıda yöneticinin biraraya geleceği konferansımızda siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten onur...