03 / 05 / 2024

Avrupa Konutları 2020'nin en itibarlısı seçildi!

Avrupa Konutları 2020'nin en itibarlısı seçildi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları projesi, Marketing Türkiye tarafından yapılan araştırmada Türkiye'nin en itibarlı markası seçildi.



Türkiye'nin önde gelen reklam ve medya sektörü yayıncılarından Marketing Türkiye'nin Akademetre Research & Strategic Planning ile birlikte yedi yıldır düzenlediği ve "Yılın İtibarlısı”nı belirlediği "Marka Değeri ve Algi Araştırması 2020" sonuçlandı. Sabah'ta yer alan habere göre; gayrimenkul kategorisinde 12 ilde yapılan araştırmanın sonucunda Avrupa Konutları markası “2020'nin En İtibarlı Markası” ödülüne layık görüldü. Markalı konut kavramının ilk olarak Avrupa Konutları markasıyla ülke insaninin hafızasına kazındığını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, ödülle ilgili şunları söyledi:

Avrupa Konutları 2020 nin en itibarlısı seçildi!

“Avrupa Konutları markalı ilk konut projemizden bugüne temel prensibimiz, markamızı tercih eden tüketicilerin beklenti ve taleplerine en iyi şekilde yanıt vermek oldu. Bu amaç doğrultusunda tüm projelerimizin lokasyonlarının belirlenmesinden, geliştirilmesine, donatılarına, teslim sonrası hizmetlerine kadar her bir detayı tüketicilerimizin talepleri doğrultusunda şekillendi. Bugün on binlerle ifade ettiğimiz Avrupa Konutları markasının inşasında büyük katkısı var."

Avrupa Konutları projelerinde 0.97 faiz fırsatı!


Geri Dön