27 / 04 / 2024

showroom inşaatı temeli atıldı

showroom inşaatı temeli atıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, Samsun yolu üzerindeki konut alanı önünde siteler esnafı için yapılacak show-room inşaatının temeli törenle atıldı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

AKM'nin inşaatı tamamlanıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatının kaba inşaatın tamamlanmak üzere. İşte projede son durum...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

showroom inşaatı temeli atıldı Haberi

showroom inşaatı temeli atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak'ta yapılacak show-room ile siteler esnafının ayağa kalkacağını, Mamak'ın çehresinin değişeceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, Samsun yolu üzerindeki konut alanı önünde siteler esnafı için yapılacak show-room inşaatının temeli törenle atıldı. Törene AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de katıldı. 


ÇELİK KAFES'İN YERİNE 


Gökçek, Söğütözü'nde Çelik Kafes olarak yapının bulunduğu alam ihale ettiklerini anlatarak, "Karşılığında 5 bin konut ve siteler esnafı için bu show-room yapılacak. Çelik Kafesi verdik, Mamak'ı ihya etmeye çalıştık" dedi. Gökçek, mobilyacıların burada hem ürünlerini sergileyeceklerini hem de satış yapacaklarını söyledi. 41 hak sahibine dükkan vereceklerini de belirten Gökçek, "Bu yatırım Mamak'm makûs talihini yıkacak" dedi. 


Habertürk...