25 / 05 / 2024

sibel Gazi kimdir

sibel Gazi kimdir

Şehir plancısı Sibel Gazi, kentlerin müteahhitler tarafından planladığına dikkat çekti, Mersin'in gelişimini, planlamasını, ulaşımını, yeşil alanlarını ve belediyelerin planlama vizyonlarını anlattı.

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Tülin Gazi kimdir?

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı olarak seçilen Tülin Gazi kimdir? Tülin Gazi, hangi işlere imza attı?

Sibel Livdumlu kimdir?

Ağustos 2016 tarihinden beri Kayseri Çevre ve Şehircilik'te Müdür Vekili olarak hizmet veren Sibel Livdumlu, müdürlük görevine resmen atandı. Peki, Sibel Livdumlu kimdir?

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Gazi Durul Kuşdemir kimdir?

Mimar Gazi Durul Kuşdemir kimdir? Mimar Gazi Durul Kuşdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gazi Durul Kuşdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Mersin kentleşmede kendi geçmişini örnek almalı!

Şehir plancısı Sibel Gazi, kentlerin müteahhitler tarafından planladığına dikkat çekti, Mersin'in gelişimini, planlamasını, ulaşımını, yeşil alanlarını ve belediyelerin planlama vizyonlarını anlattı.

Sibel Gazi Tabel kimdir?

Şehir Plancısı Sibel Gazi Tabel, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Sibel Gazi Tabel kimdir? Sibel Gazi Tabel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sibel Gazi Tabel...

Azize Sibel Gönül kimdir?

Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketinin kurucu ortağı olan Azize Sibel Gönül, AK Parti’de milletvekili aday listelerine son şeklini verecek kurulda yer alıyor. Peki, Azize Sibel Gönül kimdir?

Sibel Uyar kimdir?

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar kimdir? Sibel Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sibel Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sibel Uyar..

Sibel Dalokay Bozer kimdir?

Mimar Sibel Dolakay Bozer kimdir? Mimar Sibel Sibel Dalokay Bozer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sibel Sibel Dalokay Bozer, bugün çalışmalarına devam ettiği SDB Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Gözem Yıldırım kimdir?

Mimar Gözem Yıldırım kimdir? Ankara Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun olan Mimar Gözem Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gözem Yıldırım'ın biyografisi...

Sibel Gürses kimdir?

Mimar Sibel Gürses kimdir? Mimar Sibel Gürses, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Sibel Gürses bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? Mimar Sibel Gürses'in biyografisi...

sibel Gazi kimdir Haberi

sibel Gazi kimdir

Şehir plancısı Sibel Gazi, kentlerin müteahhitler tarafından planladığına dikkat çekti, Mersin için önerilerde bulundu.


Şehir plancısı Sibel Gazi Tabel, Mersin'in en önemli kentleşme sorunlarının başında sağlıksız mahallelerin, toplu ulaşımın, yeşil alan eksikliğinin ve kentin hızla tarım alanlarına yayılmasının geldiği görüşünde. TOKİ'nin yer almadığı, yerel yönetimlerin ve halkın birlikte karar verdiği kentsel dönüşüm projeleri öneren Sibel Gazi, toplu ulaşım konusunda ise raylı sisteme işaret ediyor. Tarihi kent merkezinin dokusunun mutlaka korunması gerektiğine değinen Sibel Gazi, "Mersin kentleşme için kendi geçmişini örnek almalı" diyor. 


Şehir plancısı Sibel Gazi, Mersin'in gelişimini, planlamasını, ulaşımını, yeşil alanlarını ve belediyelerin planlama vizyonlarını anlattı.


-Bir şehir plancısı olarak Mersin'e genel olarak baktığınızda ne görüyorsunuz? Mersin'de ulaşım, şehirleşme, sosyalleşme ne durumda? 

SİBEL GAZİ: Ulaşım konusundan başlayım. Mersin'de ulaşım ciddi bir sorun....