04 / 05 / 2024

sibel karaoğlu rec

sibel karaoğlu rec

REC, İstanbul'da da ofis açma karan aldı. Türkiye'deki ilk ofisini 2010 yılında izmir'de açan REC, binaların teknik değerlemesi, varlık ve maliyet yönetimi konularında uzman ekibiyle hizmet veriyor

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Vyc İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyc İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusufcan Karaoğlu tarafından kuruldu. 

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli Ahmet Karaoğlu tarafından kuruldu. 

Alita Marin Konakları teslim edildi!

Atilla Karaoğlu tarafından projelendirilerek inşaatına başlanan Alita Marin Konakları, inşaat kalitesinden ödün vermeden, kış sezonunun her anı değerlendirerek ev sahiplerine teslim edildi.

Münir Karaoğlu'ndan spor salonu tepkisi!

Vali Münir Karaloğlu, okul spor salonlarının öğrencilerin olmadığı saatlerde mahalledeki bütün gençlere açık olmasını istedi. Karaloğlu, “Bu son talimatım olsun, okul müdürleri spor salonlarını halkın kullanımına açık tutacak" dedi.

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a 1.5 milyon dolara ev hediyesi!

Sibel Can oğlu Engincan'a hediye almaya doymuyor; geçtiğimiz ay pahalı bir saat alan Sibel Can şimdi de 1,5 milyon dolara ev aldı.

Mersin'de 340 bin dekar tarım arazisi yok oldu!

Mersin’de tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması ve yanlış tarım politikaları nedeniyle son 4 yılda 340 bin dekar tarım arazisi kaybedildi. ZMO Şube Başkanı Kemal Karaoğlu, önlem alınmazsa tarım arazilerinin tamamen kaybedileceği uyarısında bulundu.

sibel karaoğlu rec Haberi

sibel karaoğlu rec


 İnşaat sektörü yabancıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Yabancılar Türkiye'ye sadece arsa ve gayrimenkul almak için değil, teknik mühendislik hizmetleri vermek için de geliyor. 

Gayrimenkul firmaları için teknoloji alanında danışmanlık hizmetleri veren Alman gayrimenkul danışmanlık şirketi REC, İstanbul'da da ofis açma karan aldı. Türkiye'deki ilk ofisini 2010 yılında İzmir'de açan REC, binaların teknik değerlemesi, varlık ve maliyet yönetimi konularında uzman ekibiyle hizmet veriyor. 2013 yılında Avrupa'da ve Rusya'da toplam 3.7 milyon metrekare gayrimenkulün kalite kontrollerini yapan REC, 700 taşınmazın denetimini yapmış ve yönetmiştir. Nişantaşı'nda temsilcilik ofisini açan REC'İn Türkiye Sorumlusu Sibel Karaoğlan oldu. 

REC'in kurucu ortağı ve Genel Müdürü Jens Dehnbostel, İstanbul'da bir temsilcilik ofisi açarak, genişleme karan aldıklarını söyledi. Dehnbostel, "Frankfurt'ta yaşayan Türk kökenli,teknoloji uzmanlarımızla ve bilgi birikimimizle sinerji yaratmak istiyoruz....