06 / 05 / 2024

sıcak asfalt nedir

sıcak asfalt nedir

Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan sıcak asfalt ve içme suyu hatları yenileme çalışmaları sürüyor.

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en uyguna nerede satılıyor ? Fiyatı nedir?31 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir çok yemeği çok az yağ ile zahmetsiz bir şekilde yapan sıcak hava fritözü bir çok kadına mutfak işlerinde kolaylık sağlıyor.

Evinizi sıcak tutmanın basit ve ucuz 14 yolu!

Son bir senede doğalgaz fiyatlarındaki rekor artışlar, önümüzdeki kış aylarında evleri ısıtmayı daha maliyetli duruma getirecek. Peki evi sıcak tutmanın yolları nedir? İşte evinizi sıcak tutmanın 14 ucuz ve basit yolu...

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Antalya Döşemealtı'nda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesinde sıcak asfalt kaplaması yapıyor.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Manisa Şehzadeler'e sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Ordu Çatalpınar sıcak asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ilçe merkezi ve mahalle grup yollarındaki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Antalya Kepez'de uzak mahallere sıcak asfalt hizmeti!

Kepez Belediyesi, kent merkezine en uzak mahallelerini bile sıcak asfalt hizmetinden mahrum etmiyor.

Antalya Döşemealtı Yağca’da sıcak asfalt çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı İlçesi Yağca Mahallesi yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

sıcak asfalt nedir Haberi

sıcak asfalt nedir

Karaçukur, Korucuk, Ovabaşı, Gercebahşiş mahalleleri yollarının asfaltlanmasının ardından Akarca Mahallesi, Tahsin Soylu Caddesi, Üçyol, Migros Önü, Ticaret Odası Önü, Belediye Hizmet Binası yanı ve Sanayi'de başlatılan çalışmalar son hızla devam ediyor.  Belediye Başkanı Mehmet Türe, "Çalışmalar yüzünden ilçe genelinde geçici aksaklıklar olabilir" dedi.


Sabah...