07 / 05 / 2024

Sıcakyuva İnşaat iletişim

Sıcakyuva İnşaat iletişim

Sıcakyuva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Necdet Derviş, Ammar Kassab ve Anas Kassab ortaklığında Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Sözbilican İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözbilican İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Dinar tarafından  kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Louıs Dreyfus İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Louıs Dreyfus İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Emre tarafından kuruldu.

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Sökmenciler İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sökmenciler İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sökmenci ve Sıddık Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Sıcakyuva İnşaat iletişim Haberi

Sıcakyuva İnşaat iletişim

Sıcakyuva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Derviş, Ammar Kassab ve Anas Kassab ortaklığında kuruldu. 

Sıcakyuva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.İNŞAAT taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Sıcakyuva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Balabanağa Mah.Kurultay Sk. No:35/301 Fatih