08 / 05 / 2024

sican belesiyesi

sican belesiyesi

İlçeye 90 dönümlük dev bir meydan kazandıracaklarının müjdesini veren Sincan Belediye Başkanı Tuna, "Central Park gibi olacak" dedi. Son yıllarda büyük bir dönüşüm geçiren Sincan'da dev bir kent meydanı inşa edilecek.

Bursa'da 3 taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Bursa Kestel Belesiyesi Başköy'de 5 adet arsayı 3 eşit taksitle satışa sundu.

Tuşba Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, mülkiyeti Tuşba Belesiyesi'ne ait olan Van ili Tuşba İlçesi, Polatoğlu Mahallesi, Erciş Yolu üzerinde bulunan pafta 87, ada 4161, parsel 1’de kayıtlı arsayı 7 milyon 614 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Erzincan Ulalar kuraları!

TOKİ Erzincan Ulalar'da yapımı tamamlanan 750 adet konut kura çekilişi sonucunda hak sahiplerine verildi. TOKİ Erzincan Ulalar kuraları dün Ulular Belesiyesi Düğün Salonu'nda gerçekleşti. TOKİ Erzincan Ulalar kura sonuçları haberde yer alıyor.

Konya'da 59 milyon 500 bin liraya satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belesiyesi Konya Karatay Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 59 milyon 500 bin liraya arsa satıyor...

sican belesiyesi Haberi

sican belesiyesi

Tam 10 futbol sahası büyüklüğünde olacak meydanın ilçeye farklı bir hava kazandıracağını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, meydan için merkezdeki spor salonu ve ilçe stadyumunun yıkılarak başka bir yerde yapılacağını ifade etti. Arazi için 3 yıldır mücadele verdiklerini anlatan Tuna, meydanın ticari hiçbir alana sahip olmayacağını ifade etti.


90 dönüm alana sahip 

Maliye, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi yürütülen çalışmalar neticesinde kent meydanı kararının alındığını anlatan Başkan Tuna, "3 yıldır uğraşıyoruz. Bakanları bile devreye soktuk. 90 dönümlük dev bir alana sahip olacak. Ankara'da böyle büyük bir meydan yok" dedi. Şehir merkezindeki kapalı spor salonu ile stadyumun yıkılacağını ve yerine meydan yapılacağını dile getiren Tuna, "Spor Bakanımızla görüştük o da tamam dedi. Yerine yer...