08 / 05 / 2024

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kandemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Sadır Sokak'ta kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yılmaz tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Pexa İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pexa İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Ergiden tarafından kuruldu.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Adıyaman ve Hüseyin Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gösterişli tarafından kuruldu.

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koç tarafından kuruldu.

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kandemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 


Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Sadır Sokak,...