15 / 05 / 2024

side turizm marka değeri

side turizm marka değeri

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'a 29 Mart yerel seçimleri sonrası 5 yıl içinde yaptıkları hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı. Sözen, Side'nin turizmde marka değerini en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi...

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Kaçak otelciler Side'nin peşinde!

Side Antik Kenti’nde 1. derece arkeolojik sit alanı olan ‘nekropol’de kaçak inşa edilen otellerin yıkımı için alınan karar, otel sahiplerini kızdırdı. Otel sahipleri Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sit derecesinin düşürülmesini istedi.

Çanakkale marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor!

Turizm, tarım ve sanayi alanında şehrin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Bülend Engin, "Kentin marka kent olması için sürekli yeni projeler üreterek, bunları hayata geçiriyoruz" dedi.

'Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor'

MARKA’dan hibe alan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Düzce Konuralp dünya turizm destinasyonu olacak!

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak.

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Side Turizm Yatırım Seyahat ve İşletmecilik Anonim Şirketi, Yeşim Özkoç, Öznur Özkoç ve Gorhan Özkoç Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 500 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Teşvikiye'de kuruldu.

Eskişehir'in marka şehir projelerine turizm de eklendi!

Eskişehir, marka şehir olma yolunda önemli mesafeler kat ediyor. Marka şehir olabilmek için öncelikle Eskişehir'i diğer şehirlerden farklı kılan özelliklerini öne çıkarmak gerekiyor.

Antalya Manavgat Turizm Pazarı açıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, mahalleye dönüştürülmeden önce Side Belediyesi tarafından yapılan ancak hizmete açılmayan Kemer Cennetler mevkindeki ikinci "Turizm Pazarı", törenle açıldı.

Karşıyaka Belediyesi turizm master planını imzaladı!

Karşıyaka Belediyesi, ilçeyi turizmde marka kent haline getirmek ve ilçenin 5 yıllık Turizm Master Planı'nı hazırlamak amacıyla Yaşar Üniversitesi ile protokol imzaladı.

side turizm marka değeri Haberi

side turizm marka değeri


Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Side'nin turizmde marka değerinin yüksek olduğunu, seçilmesi halinde bu değeri en yükseğe çıkaracağını söyledi.


Başkan Sözen, İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, CHP Manavgat Seçim Koordinasyonu Başkanı Asım Bozkurt ve Partililerle birlikte yeni dönem belediye meclisi üyelerini tanıttı. Sözen, tanıtım öncesi Manavgat'a 29 Mart yerel seçimleri sonrası 5 yıl içinde yaptıkları hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı. Manavgat'ın 200 bin yatak kapasitesiyle birinci önceliğinin turizm olduğunu belirten Sözen, bu bağlamda belediye meclisi üyeleri arasında ilçede uzun yıllar profesyonel manada turizm sektörüyle uğraşan turizmcilerin olduğunu kaydetti. 30 Mart mahalli seçimler kapsamında rakip partilerin turizmi engelleyecek kara propagandasına hiç kimsenin inanmaması gerektiğinin altını çizen Sözen, Manavgat gelirlerinin 50 ilden büyük olduğu bilincinde olduklarını 34 gün sonra yapılacak olan seçimde ikinci...