30 / 04 / 2024

Siemens 2016 hedefleri

Siemens 2016 hedefleri

Türkiye ve bölgesinde yaşanan terör olayları yabancı yatırımcıyı ürkütüyor. 100'ün üzerinde ülkede santral kurduklarını ifade eden Siemens Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis, “Sektörde en önemli konu güvenlik'' dedi.

2016 yılında 63 konut projesi lanse edildi!

Markalı konut üreticilerinin 2016 yılı ajandalarında belirledikleri hedefleri gerçekleştirme oranı her şeye rağmen yüzde 80'ni aştı.

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'a sosyal konutlar inşa edeceğiz!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi.

Aksaray'da 2016 yılı inşaat sektörü hedefleri büyüdü!

2015 Yılında Aksaray'da el değiştiren konut satışları 2016 yılı için de inşaat sektöründe hedeflerin büyümesine yol açtı. Vatandaşlar daha çok eski konutlarını satıp yeni konutlara yöneliyor.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Siemens yüksek hızlı trenlerin üretimine bu ay başlıyor!

Alman teknoloji devi Siemens, TCDD için üreteceği 7 yüksek hızlı tren setlerinden ilkini Türkiye'ye getirmesinin ardından, kalan 6 yüksek hızlı trenin üretimine bu ay başlıyor.

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

Nurol Park projesi Şubat 2016'da teslim edilecek!

1 Şubat 2016 tarihinde teslim edilecek olan Nurol Park, İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy sahil yolu; E5 ve TEM otoyollarım birleştiren Basın Ekspres üzerinde yer alıyor.

Ons İncek Residence Haziran 2016'da teslim edilecek!

992 konuttan meydana gelen İncek Residence projesinin teslim tarihi Haziran 2016 olarak hedefleniyor. İncek Residence kapsamındaki daireler 15 Haziran'a kadar lansmana Özel fiyatlarla satılacak.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim! 2016'da teslim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim bilgileri kapsamında adres, telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy'deki daireler 2016 yılında teslim edilecek

Gedizkent 27 milyon liraya mal olacak! Teslimler 2016'da!

EGE-Koop Menemen'deki Gedizkent'in temelini atarak projeye start verdi. Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesislerine komşu 190 konutluk Gedizkent, 27 milyon liraya mal olacak ve sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek...

AVM'lerin 2016 ciro hedefi 95 milyar TL!

2014 yılında 73 milyar liraya yükselmesi beklenen Türkiye'deki AVM'lerin toplam cirosunun 2016'da yüzde 30 artışla 95 milyar liraya ulaşması öngörüldü. Türkiye genelinde kiralanabilir alan miktarının da artmasını öngörüyor.

Siemens 2016 hedefleri Haberi

Siemens 2016 hedefleri

Türkiye ve bölgesinde yaşanan terör olayları yabancı yatırımcıyı ürkütüyor. 100'ün üzerinde ülkede santral kurduklarını ifade eden Siemens Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis, “Sektörde en önemli konu güvenlik.


Son zamanlarda Türkiye ve bölgedeki gelişmeler buna bağlı olan güvenlik sorunları Siemens yatırımlarını ve tüm yatırımları etkiliyor. Avrupa ülkeleri, tüm yatırımlarını güvenli liman olarak gördükleri Amerika'ya geri taşıyor.” dedi. Türkiye'nin enerji çeşitliliğini artırması gerektiğine vurgu yapan Gelis, Türkiye'nin güneş ve rüzgâr tarlaları için çok uygun konumda olduğunu ancak bürokrasi sürecinin yavaş işlediğini söyledi. Gelis, hükümetin lisans, ruhsat ve izinler konusunu hızlandırmak için çalışmalar yapması gerektiğini vurguladı.


Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD) üyeleri ile bir araya gelen Siemens yönetimi, bu yıl Türkiye'de 160'ıncı yılını kutladı. Türkiye'nin enerji görünümünü değerlendiren yönetim, Türkiye ve...