07 / 05 / 2024

Siemens yenankastre serisi

Siemens yenankastre serisi

Siemens Ev Aletleri siyah ankastre setini sunuyor. Siyahın gizem ve asaletini mutfaklara taşıyan ankastre set HB 331 SOT siyah gömme fırın, LC 64 WA 621 davlumbaz ve EO 616 PB 10 E siyah ocaktan oluşuyor.

Siemens mutfaklara XXL çözümler sunuyor!

Siemens Ev Aletleri’nin, yepyeni iQ500 serisi soğutucuları 578 ve 682 litrelik geniş iç hacimleriyle, buzdolabında yer bulamamaktan şikayet edenlere benzersiz bir alternatif sunuyor.

Siemens, Gebze’de tramvay üretecek!

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tramvay üretiminde, Alman Siemens de düğmeye bastı.Şirket Gebze’de kuracağı 30 milyon Euro’luk fabrikada 2018’den itibaren ‘Avenio’ serisi tramvay üretecek.

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu!

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu. Siemens FQ1 serisi robot, doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılıyor.

Anneler için mutfakta bir zaman makinesi: Siemens FQ1 Robot!

Doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılayan Siemens FQ1 serisi robot, işlerin hızla tamamlanmasını sağlıyor ve anneleri bir gün değil, her gün sevindiriyor.

Siemens Ankastre’den seçmesi zor ödemesi kolay Nisan fırsatları!

Siemens Ev Aletleri bahara mutfağını yenileyerek girmek isteyenler için ankastre ürünlerde Nisan ayına özel fırsatlar sunuyor. Ankastre setler için kaçırılmayacak indirimlerle gelen kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Polisan Fiori serisi ile evlerinizi renklendiriyor!

Türkiye’ nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, bu yıl “ Fiori ” canlı renkler serisi ile evlerinizi daha da renklendiriyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

Siemens'te Nisan ayı indirim kampanyası!

Siemens Ev Aletleri, Nisan ayında solo ürünleri için düzenlediği indirim kampanyasıyla Siemens tutkunlarına bahar jesti yapıyor. Siemens’in soğutucu, çamaşır makinesi, bulaşık makinesinde kolay ödeme seçenekleri sunuluyor...

Graniser Seramik'ten patchwork tarzında Insual Majolica serisi!

Graniser Seramik Insual Majolica Serisi, farklı uygulama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Klasik desenin modern yorumu, mekanların karakterini belirliyor. Geçmiş ile günümüz arasında sarsılmaz bir bağ kuruyor.

Schock Christadur serisi Cristalite malzemesinden üretiliyor!

Schock’un ürettiği eviyeler sahip olduğu 20 yıldan fazla kullanım ömrü ile dayanıklıdır, temizliği kolaydır ve antibakteriyeldi. Christadur serisi, Shock’un 30 yıllık tecrübesini aktardığı Cristalite malzemesinden üretiliyor.

Siemens’ten tepsileri de yıkayan yeni bulaşık makineleri!

Siemens Ev Aletleri 7 programlı yeni bulaşık makineleri ile her bulaşığa yer açıyor. Siemens’in çok çeşitli programları ile mutfaklarda hayata kolaylaştıran bulaşık makineleri şimdi de tepsi yıkama başlığı özelliği ile geliyor.

Siemens'ten evlenenlere kaçırılmayacak Mart indirimi!

Evlenenler, evini yenilemek isteyenler için Siemens’in fırın, soğutucu, bulaşık makinesi ve kurutma makinesi ve daha bir çok solo ürününde cazip indirim ve kolay ödeme seçenekleri sunuluyor...

Siemens yenankastre serisi Haberi

Siemens yenankastre serisi


Siemens Ev Aletleri, mutfaklarında estetikten vazgeçmeyenler için yeni siyah ankastre setini sunuyor. Siyahın gizem ve asaletini mutfaklara taşıyan ankastre set HB 331 SOT siyah gömme fırın, LC 64 WA 621 davlumbaz ve EO 616 PB 10 E siyah ocaktan oluşuyor.

Siemens Ev Aletleri, mutfakları yemek yapmanın ve yemenin dışında da vakit geçirilen yaşam alanlarına dönüştüren estetik ve fonksiyonel ankastre setleri ile siyahın asaletini de mutfağınıza taşıyor. Sette bulunan Siemens HB 331 SOT siyah gömme fırın, LC 64 WA 621 davlumbaz ve EO 616 PB 10 E-siyah sert cam ocak, fark yaratan renk ve tasarımlarının yanı sıra ileri teknolojileri ve fonksiyonları ile dikkat çekiyor.

Siemens’in yeni ankastre setinde bulunan HB 331 SOT siyah multifonksiyonel elektrikli gömme fırın, 5 pişirme programı, multifonksiyonel 3D...